یادداشت محدثه ز

محدثه ز

محدثه ز

☆۴ ستاره‌ی برنزی با  sparkهای نقره‌ای☆

از اون کتابای فانتزی نوجوان که وقتی تموم می‌شه چشمات اکلیلی می‌شه! :دی

خب این کتاب رو گودریدز بهم پیشنهاد کرد و منم رندوم زدم می‌خوام بخونمش، چند روز بعدش رفتم یک کمیک دانلود کنم باز این رندوم اومد توی ساجستای سایته و دانلودش کردم تا دیشب که خیلی رندوم تصمیم گرفتم بخونمش! :))

تو این داستان همراه nova یه جادوگر جوان و tam که یه گرگینه‌ست می‌شیم تا یه روح شیطانی که توسط یه فرقه‌ی جادوگری تسخیر شده رو شکست بدیم، تو این کتاب مثل هر رمان نوجوان دیگه‌ای جبهه‌ی خوب و بد کاملا مشخصه و در آخر هم عشق و دوستی بر نفرت و بدی پیروز می‌شه.
حقیقتا هیچ لحظه خاص و برجسته‌ای نداره که بگم نفس‌گیر بود اما این گرافیک ناولا سرگرم‌کننده و کیوته برای همینه که من دوست‌شون دارم.
به نظرم شخصیت پردازی کتاب خصوصاخانواده nova خیلی جذاب بود.
دوتا چیزی که تو کتاب نظرم رو جلب کرد در مورد دوتا خصوصیتِ شخصیت‌‌های اصلی بود که یکی‌شون شنوایی‌ش کمی مشکل داشت و دیگری خنثی جنسیت بود. (فارسیش همینه دیگه؟ :)) )
به نظر من این‌که قهرمانای کتابای نوجوان توی طیفای مختلفی باشن ناخودآگاه باعث می‌شه اون بچه‌ها آدم‌های مختلف رو با هر جنسیتی و به هر شکلی حتی اگه نقصی داشته باشن (مثل nova که مشکل شنوایی داشت و سمعک می‌زد) دوست داشته باشن و دست کم نگیرن‌شون.
تو نسخه‌ای که خوندم دو تا فصل آخر سیاه و سفید بود، و واقعا چشمم درد گرفت تا بخونمش... :((

پ.ن: معادل فارسی اسپارک چیه :))