یادداشت яσвεят

1404/3/28

و بالاخره تمام 1493 ص جلد سوم گات ، قسمت بود توی این شرایط اینترنت ملی و عدم دسترسی به اپلیکیشن های حتی کتابخوانی داخلی
این فایل پی دی آف را به اتمام برسانم
و هنوزم باور این داستان و قلم از مارتین و اینکه ممکنه زنده نباشیم برای ادامه اش
اذیت می‌کنه :(

همین که با ۱۴۹۳ صفحه پی دی اف کور نشدید احتمالا تا پایان کار توسط مارتین زنده می‌مونید
فقط ممکنه مارتین زنده نمونه...

یه جا نخوندم همه رو
خوندنش فکر میکنم شیش ماهی طول کشید

Parya

Parya

1404/3/28

تا دیروز نگران بودیم مارتین بمیره و آخر داستان رو نفهمیم. الان نگرانیم خودمون بمیریم و آخر داستان رو نفهمیم. تراژدی خنده داریه...

1404/3/29

اره والا

واقعا من سر این حرص می‌خورم غیر از اینکه نمی‌تونم نسخه فیزیکی رو داشته باشه (بنا به دلایلی مسخره) و اینکه چشام در اومد سر این پی‌دی‌اف (جلد اول نابود شدم ) هم از اون طرف نگران مرگ مارتینم و از اون طرف دیگه نگران اینم من بمیرم داستان تموم نشه و از یه طرف دیگه اگه خدایی نکرده مارتین بمیره😂 کی داستانو تموم کنه نکنه مثل چرخ زمان رابرت جردن بشه که سه جلد پایانی رو سندرسون اومد نوشت😂 ولی این فکر که سندرسون (بعضیا می‌گن حتی راتفوس) بیاد به جای مارتین تموم کنن تنمون می‌لرزونه😂

همه چیز ترسناکه

منم جا و پول ندارم واسه فیزیکیش
دوستان هم هستن قرض بدن ولی خوب نمیشه گرفت ا زشون

واقعا و ترسناک‌تر این بود که یکی اومد به من گفت بابا تالکین ادامه‌شو می‌نویسه حالا من مونده بودم بخندم یا گریه کنم مگه این که دو بزرگوار در قبر باهم تموم کنن مجموعه رو
@sinisterjvd