یادداشت مهتاب حیاتی

ایران چگونه ایران شد؟
        از جمله کتاب هایی که یک معلم تاریخ یا مطالعات اجتماعی باید در کتابخانه داشته باشد.
من لحن نویسنده رو خیلی پسندیدم، در حالیکه کتاب های تاریخ مدرسه سعی دارند بگویند من همه چیز را میدانم و واقعیت فقط همین است و بس، نویسنده اینجا گاهی با صداقت می گویند دقیقش را نمی دانیم، این احتمالات هست و شاید هیچکدام هم درست نباشند.
 قسمت هایی از کتاب نویسنده مردمان چند هزار سال پیش را با الان مقایسه کرده و سعی کرده از نگاه ما عاقل تریم و گذشته ها چیزی سرشان نمی شده کوتاه بیاید و بگوید آنها هم اشتباه می کرده اند، همانطور ‌که ما می کنیم.
خلاصه که خواندنش حس خوبی داشت، روان بود و زود هم تمام شد ولی آن حس و لحن با من ماند.
نکته: جاهایی حرف از ستایش دموکراسی است که خوب اگر روی این چیزها حساس هستید یا قرار است کتاب را دست دانش آموزی بدهید و می دانید آموزش و پرورش با این مفاهیم مشکل دارد، از قبل بدانید و احتیاط کنید.

آموزش و پرورش با دموکراسی مشکل دارد ؟!

حداقل طرفدارش نیست. و یک مفهوم غربی می داندش.(رک: جامعه شناسی های دبیرستان)

عجب! مردم‌سالاری هم مثه دموکراسی قبول نداره؟! اونوقت اگه دموکراسی رو قبول نداره نظام پیشنهادیش چیه؟

اون موقعا، فقط میخوندم تا پاس کنم بره!
@mahtab_h_r

دوست عزیز من اصلا بحثم سیاسی نیست. دارم میگم توی این کتاب، مفهوم دموکراسی، مثبت انگاشته شده. در حالیکه کتابهای درسی ایران این شکلی نیستن. به قول شما اونا حرف از مردمسالاری دینی می زنن که با دموکراسی متفاوته. چون از دو فرهنگ و مکتب میان.
@agha_Mahdi

قسمت نمی‌دانم هایش برای نوجوان‌ها باید خیلی خوب باشد