یادداشت فرفری موی غزلساز
1403/10/26
این کتاب رو وقتی به سایت نشر باز سر زده بودم دیدم و در نگاه اول، جلدش برام جذاب بود. بعد نظراتش رو خوندم و دیدم خیلیها فضا و داستان کتاب رو عجیب توصیف کردن. در نهایت، تصمیم گرفتم مطالعهش کنم. باید بگم درست مثل نظراتی که خونده بودم، کتاب فضای عجیب و تاریکی داشت. میشه گفت یه جورایی ترسناک هم محسوب میشد و وایب دارک فانتزی داشت. دنیایی که نویسنده خلق کرده، تازه و خلاقانهست و بنظرم توانایی این رو داره که جلدهای بعدی هم داشته باشه. داستان اصلی توی فضایی به نام نیمهراه روایت میشه که مرزی بین دنیای زندهها و مُردههاست. توصیفات این فضا جالب و یه جاهایی هم چندشآور بود ولی در کل فضاسازی رو دوست داشتم. از اول داستان یه چرای بزرگ وجود داشت که همون منو به خوندن ادامهی داستان ترغیب میکرد. البته در کنارش چراهای دیگهای هم بود که بدون جواب موند. خلاصهی داستان بدون اسپویل: داستان در مورد سه خواهر به نامهای گری، ویوی و آیرسه که وقتی بچه بودن، به طرز عجیبی شب سال نو گم میشن. بعد از یک ماه، در حالی که کثیف و بیلباس بودن، توی کوچهای پیدا شده و به خونوادهشون تحویل داده میشن. اما سه خواهر خیلی تغییر کردن، رنگ چشمهاشون، موهاشون، اخلاقشون... هیچ کدوم از سه خواهر یادشون نمیاد چه اتفاقی براشون افتاده و از نظر دیگران همیشه عجیب و غریبن. تا اینکه سالها بعد خواهر بزرگتر، گری، به طرز مشکوکی گم میشه. آیرس و ویوی تلاش میکنن خواهرشون رو پیدا کنن، اما متوجه میشن مرد ترسناک و شاخداری در حال تعقیبشونه و میخواد اونا رو به دام بندازه. آیرس و ویوی در حین دنبال کردن قدمهای گری و سرنخها، باید از دست مرد هم فرار کنن و کمکم متوجه میشن که جواب، جایی در میان اتفاقاتیه که توی کودکی براشون افتاده. آیرس و ویوی وارد نیمهراه میشن، مرزی بین دنیای زندهها و مردهها که توش همه چیز رو به فساد تدریجیه. و قدم به قدم، با حقایق و راز وحشتناکی روبرو میشن که ازشون پنهان شده بود. آیا میتونن خواهرشون رو پیدا کنن؟ این راز وحشتناک چیه؟ 📌 امتیاز در گودریدز: ۴.۰۲
فرفری موی غزلساز
1403/10/26