یادداشت -اخگر

-اخگر

-اخگر

1404/5/29

کتاب "امیلی و صعود" رو تموم کردم. این جلد هم مثل جلد قبلی عزیز و شیرین و دوست‌داشتنی بود برام. خیلی از شخصیت امیلی خوشم میاد. دختری قوی، مستقل، سخت‌کوش، با استعداد، مهربون، باهوش و زیرکی که باید با انواع چالش‌ها توی زندگیش رو‌به‌رو بشه. جلد یک برام دوست‌داشتنی‌تر بود یکم. زمانی که راوی میگه امیلی نگاه ماری‌گونه یا نگاه استار‌گونه انداخت واقعا برام جذابه خیلی خوشم میاد از این حرف. شخصیت‌پردازی و فضاسازی عالی داره و واقعا عاشق نیومون، خاله الیزابت سختگیر، خاله لورا مهربون، پسرعمو جیمی دوست‌داشتنی، ایلزه بازیگوش و عصبی، تدی عزیز و... هستم. امیلی واقعا برام یه شخصیتی هست که دوست دارم باهاش همذات‌پنداری کنم و یا خودم در کنارش بودم و در این راه سخت کمکش می‌کردم. دختری پرتلاش که برای رسیدن به اهدافش هر سختی رو به جون میخره. یه موردی اوایل جلد دو داشت اذیتم می‌کرد اونم در مورد شخصیت "دین" بود که خب اگر میخواست پا پیش بذاره برای خواستگاری از ال ام مونتگمری ناامید میشدم چون دوست ندارم توی کتابی به این زیبایی و پرمفهومی شخصیتی رو خلق کنه که بیمار باشه و با اینکه سنش بالاست بیاد از کسی که جای دخترش هست تقاضای ازدواج بده با اینکه عاشق امیلی شده ولی خب درک میکنه باید این عشق رو تبدیل عشق پدر به دختر کنه. همون‌طور که سری قبل گفتم واقعا صدای گوینده محشره اصلا عاشق صدای گوینده شدم انقد با احساس و با متین و آرامش داستان رو روایت میکنه واقعا آدم لذت میبره. خلاصه پیشنهاد میکنم کسانی که به ژانر کلاسیک علاقه دارن یا حتی ندارن حتما این کتاب رو مطالعه کنن و با داستان زندگی امیلی همراه بشن.💞