یادداشت زینب آقائی

میتونم بگم که خوندن این کتاب میتونه حس غرور، افتخار و انگیزه رو در تک‌تک سلول های بدن زنده کنه و واقعا موقع مطالعه کتاب این حس خوب رو با خودم داشتم. بنظرم از بهترین کتاب‌های روایت پیشرفت محسوب میشه؛ و اینکه مباحث تخصصی و علمی رو که جزء جدانشدنی از روایت پیشرفت های علمی هست رو خیلی ساده و قابل فهم بیان کرده که به طور کل بنظرم این بیان ساده کتاب باعث شده بتونه برای همه مناسب باشه و بهره داشته باشه.

تنها مشکلی که من با این دست کتاب‌ها دارم اینه که تلنگر میخورم ولی اراده ندارم و این تلنگر باعث حرکتم نمیشه و فقط  حس بی فایده بودن میگیرم که واقعا چطور وقت و عمرمو هدر میدم...😅 آیا کتابی هست که از سد این مشکل هم فراتر بره؟

در آخر دم همه دانشمندان و تلاشگران کشورمون گرم که تونستن با اراده قوی مسیر قله های پیشرفت رو طی کنن و باعث افتخار ما باشن.

یه نکته هم اینکه این کتاب داستان رویان هست نه داستان آقای کاظمی آشتیانی. مشتاقم که داستان ایشون رو هم بخونم.

و نکته دوم اینکه فهمیدم این دست کتاب ها رو باید تندخوانی کرد. طولانی شدن زمان مطالعه باعث خسته‌کننده شدن کتاب میشه ولی با تندخوانی و سریع طی کردن ماجرا میشه از مطالعه کتاب لذت بیشتری برد:)

عطیه

عطیه

1403/10/12

سلام
فکر میکنم کتابی قرار نیست از این انگیزه حرکت فراتر بره، چون هرکسی راه خودش رو داره و خودش باید تشخیص بده رویانش و زمینه‌ای که باید فعالیت‌ کنه کجا باشه:) مگر اینکه مثلا فلان مشکل رو در مسیرم تشخیص بدم و از این کتاب‌های راهکار دار برای مشکلم بخونم، درسته؟🩷😅
و اینکه درسته این کتاب‌ها به انسان تلنگر میزنن اما خودِ من باید انقدر از یک روندی خسته شده باشم که بخوام تغییرش بدم حتی با تلنگر کم، مثل روند هدرفت وقت:)

👌🏻