یادداشت بِهتاب
1404/5/25

"به نام خدا" خب، فکر کنم دیگه وقتش بود! تو یه سری کتاب ها سر نخ هایی از دیدگاه جدید انگیزه گرفته بودم، و واقعا خوشحال شدم که دیدم بلاخره یه جا کامل بهش پرداخته شده. دنیل اچ پینگ، متفکر و نویسنده کتاب های مدیریت ،بیان میکنه ایده اصلی این کتاب فاصله زیاد بین دانسته های علم و عملکرد کسب و کار ها (و شاید بیشتر افراد جامعه) در زمینه انگیزه بوده. این کتاب جستار های علمی ( روانشناسی و علوم رفتاری) فراوانی رو مثل تیکه های پازل کنار هم گذاشته تا بهمون نشون بده چرا باید دیدگاهمونو درمورد انگیزه تغییر بدیم. داستان ها و آزمایشات جالب محقق ها و نتایج غافلگیر کننده جذابیت کتاب رو برام دو چندان کرد. از داستان دایرت المعارف "ویکی پدیا" گرفته تا نتیجه عکس رویکرد پاداش و تنبیه. داستان به وجود اومدن کاغذای مربعی چسب دار و طراحی جیمیل. تنها ایرادش این بود که بیشتر مثال هاش مدیریتی و سازمانی بودن و تعمیم دادنش به زندگی روزمره رو کمی سخت میکرد. اما از بخش دوم به بعد این مورد کمتره و میشه با کتاب همراه شد.(با هدف توسعه فردی) و در فصل سوم هم جعبه ابزاری داره که تمرین هایی برای افزایش انگیزه فردی و حتی انگیزه برای ورزش رو پوشش میده.( دلیل اینکه جلد کتاب تصویر یک دونده است هم با این موضوع ارتباط داره) بنابراین کتاب هم برای مطالعه شخصی مناسبه هم برای اهداف سازمانی مدیریتی. اما اگر مدیر هستید یا قصد دارید باشید یا هم عضو سازمانی هستید.توصیه میکنم حتما بخونیدش.