یادداشت علی جاوید

سه رنگ: غذانوشت های سفر ایتالیا
        بهترین سفرنامه ضابطیان که تا الان خواندم همین کتاب بود. صفحه به صفحه کتاب من گشنه‌تر و البته نسبت به ایتالیا عاشق‌تر می‌شدم.
تعبیر غذا‌نوشت بسیار دقیق به کاربرده شده و همه تاریخ و فرهنگ و تمدن ایتالیا را با همین غذاها می‌توان شناخت و دوستش داشت. 

پ.ن: سفرنامه سه رنگ خوراک این است که اول ماه رمضان به یک دوست صمیمی هدیه‌اش بدهی.
      
14

2

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.