یادداشت یاسمین فلاحتی

تئوری انتخاب کل کتاب حول این نقطه میچرخه که ما فقط و فقط مسئول رفتار خودمون هستیم، نباید دیگران رو وادار به کاری کنیم که نمیخوان، چه با تهدید و چه با تشویق، چون کاری که به احبار انجام بشه، معمولا نتیجه خوبی نداره، ما نمیتونیم نیاز های اساسی کسی و ارضا کنیم، فقط میتونیم به دیگران کمک کنیم و فقط و فقط میتونیم نیاز های خودمون رو برطرف کنیم.
نویسنده معتقده اکثر مشکلات روانی و حتی برخی از بیماری های جسمی، حاصل داشتن یک رابطه ناموفق در "زمان حال" و معتقده برای حل این مشکل نیاز نیست گذشته فرد شخم زده بشه تا چیزی از توش در بیاد همینک کمک کنیم بتونه شرایط الان رابطشو بهتر کنه بسیاری از مشکلات حل میشن
کتاب راه حل عملی و کاربردی به نام دایره حل اختلاف داره  به این صورت که دو نفر در رابطه، هر رابطه ای، دوستی، زناشویی، والدگری، معلم و دانش اموز و.... موقعی که اختلاف دارن خودشون رو بذارن تو دایره حل اختلاف، و این توافق رو داشته باشن که حفظ اون رابطه از هردوی اونها مهم تره و برای حل اختلاف هر طرف فقط از امتیازاتی صحبت کنه که میتونه به طرف مقابل بده، و از امتیازاتی که طرفش میخواد بده، صحبت نکنه، خواسته اش رو بیان کنه، ولی ن به صورت زور و اجبار و تحمیل!
من فکر میکنم این بزرگترین نکته این کتاب بود، که رابطه هایی که داریم، از خودمون مهم ترن...
نویسنده آخرای کتاب میاد مثال هایی میزنه از اینکه تئوری انتخاب در محیط های مختلف و بین روابط مختلف به کار گرفته شده و اثر بخش بوده. _ البته به نظرم اینجا رو زیاد توضیح میده_ در نهایت به نظرم خوندن این کتاب برای کسایی که در شرف شروع یک رابطه جدید هستن، واجبه، و همینطور برای کسایی که یک طرف یک رابطه مشکل دار، اما ارزشمند، هستند، چون به کمکش و یادگیریش، خیلی از مشکلات حل میشه.
 ● در نهایت اینکه خوندنش مفیده و با اجرا کردنش تو زندگیتون، روابط بهتری و تجربه خواهید کرد، نسخه چاپی قیمت بالایی داره، میتونید از طاقچه بی نهایت با قیمت خیلی کمتر بخرید و بخونید●