یادداشت هانـی🐋

حالا دلت خواسته دنیایی پر از جادو رو از نزدیک تجربه کنی؟ ✨
اینکه حس کنی یه خونه‌ی معمولی می‌تونه پر از راز، جادو و دوستی باشه؟

خلاصه ی کتاب :
میکا مون، ساحره‌ای تنهاست که همیشه آموخته جادویش را پنهان کند. تنها دلخوشی‌اش، ساختن ویدیوهای شعبده‌بازی در اینترنت است.(که یه جور سرپیچی محسوب میشود) ، اما وقتی دعوتی غیرمنتظره برای رفتن به «ناکجاکده» و آموزش سه ساحره‌ی کوچک دریافت می‌کند، زندگی‌اش زیر و رو می‌شود.
در این خانه‌ی پررمز و راز، با آدم‌هایی عجیب و دوست‌داشتنی آشنا می‌شود؛ کسانی که کم‌کم برایش معنای تازه‌ای از «زندگی» می‌سازند. اما ورود یک خطر جدی، میکا را وادار می‌کند انتخاب کند: حاضر است برای حفظ این خانواده‌ی جدید همه‌چیزش را به خطر بیندازد؟.
✨کتاب انجمن فوق‌سری ساحران تورو با خودش به ناکجاکده ، خونه ای با رنگ و حس جادو و عشق میبره .
کرکترها فوق‌العاده بودن و فضای جادویی داستان واقعاً دلنشین بود. ایان، کن، لوسی، جیمی و دخترها معنای تازه‌ای از «خانواده» رو نشون دادن ؛ خانواده‌ای که فقط به خون و نسبت محدود نیست، بلکه به اعتماد و بودن کنار هم ربط داره.به اینکه لازم نیست خودت رو پشت سایه هایی پنهان کنی و بدون ترس خود واقعیت باشی.

پایان کتاب هم غافلگیرم کرد و در کل تجربه‌ی خیلی لذت‌بخشی بود. انگار من هم مثل میکا توی خونه‌ای پا گذاشتم که سه تا بچه‌ ساحره زندگی میکردن. 🧙‍♀️🏡

و در آخر از خانم سحر کاوه عزیز برای ترجمه‌ی روون و شیرینش ممنونم 🌸