یادداشت سادات خانوم✧*)
1402/11/17
![کاف.الف :](https://cloud.behkhaan.ir/reviews/aa9c4db7-b508-44a0-ad67-d404779ac200.jpg)
کاف.الف : این عکس مربوط به راهیان نور سال ۱۴۰۲ هست که خیلی یهویی بعد خراب شدن اتوبوس برنامه ها بهم ریخت و برای جبران رفتیم موزه دفاع مقدس و انجا ننه علی و مادر شهید علی وردی انجا بودند من از شوق دیدن ننه علی پریدم تو بغلشون و باهم عکس گرفتیم و بعد هم رفتن نهر علقمه خیلی قشنگ بود فوق العاده بوود اولین کتابی که در مورد مادر شهید میخواندم و اشک از چشمانم جاری میشد چقدر زندگی این مادر با بقیه متفاوت بود خدا چه صبری به ایشان عطا کرده بود مادری که میخواست بچه هایش نون حلال بخورند و با کارگری در خانه ها زحمت کشی برای پسرانش هم پدر بود هم مادر خود را اصلا نمیتوان جای ایشان گذاشت 🥀🫀 یک درس مهم از کتاب در زندگی صبر و تحمل کنید و از این مادر عزیز میشود فهمید که مشکلات زندگی هیچ ربطی به تربیت فرزند ندارد میشود در زندگی سرشار از چالش بود و بهترین فرزندان را تربیت و تحویل جامعه داد فا الله هو علیم وهو سمیع
1403/8/18
میگم ک چرا حس میکنم باهم توی این راهیان نور بودیم😳🧐 ایا توی هویزه شب مراسم داشتید؟😶
1403/8/18
احتمالا با یک گروه همدانی به اسم هیئت یک جرعه زندگی همراه نبودید !؟ چون من یادمه با یه گروه از یا رفسنجان یا کرمان همراهمون شدن اما اتوبوسشون خراب شد و رفتند موزه و توفیق دیدن مادر شهید آرمان علی وردی رو داشتن 🥲 از موزه هم فک کنم اومدن طلاییه @Sadat._atashi
سادات خانوم✧*)