یادداشت فصل کتاب
1403/7/5
گلستان یازدهم خاطرات زهرا پناهی روا، همسر شهید علی چیت سازیان از زندگی هشت ماهه اما پربارشان است. داستان از تصمیم یک دختر شروع می شود.. دختری که با خود عهد می بندد به انقلاب کمک کند به وسع سهمش.. با انتخاب شریک زندگیش.. شریکی که یک رزمنده مجاهد باشد. و با این انتخاب زندگی سرشار از شور و شوق شهید و همسرش شروع می شود با تمام مشکلات یک زندگی مجاهد در حال مبارزه.. چقدر صبور بودند و هر دو کمک حال هم.. همراهی زهرا خانوم در تمامی مراحل باعث درس بود برام. یکی از نکات خوب کتاب روایت صادقانه کتاب از جنگ است بخصوص که بازهی زندگی شهید و همسرش در زمان اوج حملات هوایی عراق و بمباران هاست که نویسنده محترم خانوم ضرابی زاده به بهترین شکل ممکن این قسمت ها رو قلم زدند و برای ما نسل جنگ و بمباران ندیده کتاب بسیار ملموس و دلنشین و پرامید است. کتاب بیشتر به زندگی مشترک شهید پرداخته و روایت فردی از خود شهید در کتاب کمتر هست. هنوز طی سلوک و بندگی شهید برایم سوال است.. چه شد که به این مرحله از سلوک رسیدی شهید چیت سازیان؟ چه شد که از همسر و فرزند ندیدهات دل بریدی؟ و چه شد که بعد از شهادت برادر بی تابتر شدی؟... پ.ن۱؛ قبل از مطالعه کتاب گلستان یازدهم، کتاب هفتاد و دومین غواص رو مطالعه کردم و از روایتی که در کتاب از شهید علی چیت سازیان و شجاعتش بود مشتاق مطالعه گلستان یازدهم شدم توصیه دوستانه اگر دوست دارید با مرام و مسلک علی آقا و رفاقت دوست صمیمیاش با او آگاه شوید از خواندن کتاب هفتاد و دومین غواص غافل نشید. پ.ن۲؛ مصاحبه همسر شهید در برنامهی نیمهی پنهان ماه زیباست بعد از خواندن کتاب مصاحبه را ببینید.