یادداشت فرفری موی غزل‌ساز

تا حالا کتاب‌های ترجمه‌شده با ژانر جنایی ماورائی کمی دیدم.  اولین کتابی که توی این ژانر خوندم، دیزی دارکر بود( و اگه از این سبک خوشتون میاد، پیشنهاد می‌کنم اصلاً از دستش ندین). و حالا خوشحالم که دوباره همچین کتابی به صورت کاملاً تصادفی بهم پیشنهاد شد. اگه بازم کتابی با این ژانر می‌شناسین، ممنون میشم بهم معرفی کنین🌱
کتاب، ترجمه بسیار خوبی داشت و بنظرم پانوشت‌ها هم هم کمک‌کننده بودن. روند داستان یکنواخت نبود، پلات تویستش خوب بود و پایانش هم برای من راضی‌کننده بود.
‌داستان، روایت‌گر زندگی دختری به نام مالوریه که به تازگی اعتیادش رو ترک کرده و با کمک حامیش، شغلی به عنوان پرستار کودک بهش پیشنهاد میشه.
مالوری باید از پسربچه‌ای به نام تدی مراقبت کنه. اوایل، همه‌چیز بسیار خوب پیش میره.تدی و مالوری به خوبی با هم ارتباط برقرار می‌کنن و وقت می‌گذرونن.
اما کم‌کم، اتفاقات عجیبی میفته که هیچ توضیحی براش وجود نداره. تدیِ پنج‌ساله، شروع به کشیدن نقاشی‌های ترسناکی می‌کنه و میگه دوست خیالیش، آنیا، ازش میخواد اونا رو بکشه.
مالوری نمیتونه وجود روح رو باور کنه اما چه توضیح دیگه‌ای برای تمام این اتفاقات وجود داره. آیا جون تدی در خطره؟ آیا آنیا فقط یه دوست خیالیه؟