یادداشت نسیبه پورمحمدی
1401/2/28
" در مخالفت کردن با زنان، برکت است " " برحذر باشید که با زن جماعت در امری مشورت کنید" این جمله ها را به عنوان کلام رسول الله ، جا زده اند ! از این دست دروغ هایی که به اهل بیت صلوات الله علیهم ، نسبت داده اند، زیاد است. دوست دارید برای یک بار هم که شده تکلیف خودتان را با قرآن و روایات مشخص کنید و بدانید بالاخره نظر خدا و پیغمبر (ص) درباره ی زنان و حقوقشان چیست؟ علاقه دارید از شر دروغ هایی که یک عمر به نام اسلام، بیخ گوشمان گفتند و متاسفانه خیلی هایش را باور کردیم ، راحت شوید؟ چه خوشتان بیاید چه نیاید ، باید این کتاب در کتابخانه ی شما باشد. باید باشد تا بفهمید چقدر تصور شما از دین، اشتباه است و فاصله دارد با معارف ناب دینی. نویسنده ی محترم ، انبوهی از روایات دروغین ولی بسیار شایع را با سند و مدرک و کاملا علمی بررسی می کند و جای هیچ حرف اضافه ای باقی نمی گذارد. این کتاب در عینِ اتقان و استحکام علمی، زبان روان و ساده ای دارد . شبهات رایج درباره ی حقوق زنان را یکی یکی با احادیث مربوط به آن بررسی می کند و پاسخ میدهد. حین خواندن کتاب حتما شوکه میشوید از حجم احادیثی که سند ضعیف دارند یا مرسله هستند ولی آنقدر شنیده شده اند که به باور ما آمده همه ی اینها حرف دین است. خانم زهرا آیت اللهی به حق توانسته راهی که شهید مطهری شروع کرد را به نحو احسن، ادامه دهد، بلکه خیلی علمی تر و تخصصی تر . عمر نویسنده دراز باد و قلمش پر کار و با برکت. این کتاب را به همه ی دغدغه مندان حوزه ی زنان ، پیشنهاد می کنم. به هرکس که در ذهنش سوالی چرخ میزند و دلش می خواهد آن گوهر ناب را ...آن معارف حقه را از مرداب دروغ ها و حقه ها بیرون بکشد . این کتاب را به اهل منبر هم توصیه میکنم. بلکه با حواس جمع تری وعظ کنند.