یادداشت روفوس هستم از پلوتو 🥺🤌
1402/7/8
3.8
کتاب خوبی نبود بیاین یکم فکر کنیم حاوی اسپویل شدیدا مواظب باشید 🥲🔪 نویسنده قلم خوبی داره و داستانش حوصله سر بر نیست درست و شخصیت پردازیه خوبی داره اما یکم فکر کنیم لیلی دختریه با یکسری خراش های روحی از دوره ی زندگی با پدرش بهش حق میدم اما دعوا هایی که باعث اون اتفاق شد تقصیر کی بود؟ اون مصاحبه تو روزنامه اون اتفاق تو ی رستوران. کسی که با یه نفر ازدواج میکنه اونقدر عاشقشه که برای هر مشکلی تمام تلاششو بکنه که یه مرحم درست کنه خود لیلی اگه یه دختر با همسرش رفتار اطلس رو داشت چه اتفاقی میافتاد ... قابله ذکره :این عقیده ی منه و میدونم که چقدر این کتاب طرفدار داره و برای تک تکشون احترام قائلم ✨🥺 دنیا با نظر های متفاوت زیبا تره 😉
خیلی سعی میکنم منظورتو بفهمم ولی متاسفانه نمیفهمم😔 به هر حال باید ادامه ش رو هم بخونیا اما باهات موافقم
نه من خودمم ازش چندان خوشم نمیاد میگم باهات موافقم فقط یکم منظورتو متوجه نشدم🙂 @armita.
اره ولی خب از اول به نظرم لیلی باید رایل رو ول می کرد و به اطلس می چسبید وقتی شخصیت خیلی بی منطقه:😔😂
اصلا به نظر من باید همونجا تو پشت بوم که برای اولین بار رایل رو دید خودشو می انداخت پایین و می مرد اینجوری انگار آخر کتاب میومد اولش و تو ادامه ماجراهای گذشته رو می گفت😂 ولی در کل کلا تقصیر پدرش بوده که اینم بدبخت شده که اونقدر عصبی بشه بره پشت بوم @armita.
1402/9/12
اها منظورم این بود که مثلا اون خبر تو روزنامه اگه جایرشخصیتا عوض میشدن چی میشد اگه کارای اطلس رو یه دختر بارایل انجام میداد چی میشد لیلی عصبانی نمیشد
آممم شاید اره رو رایل رو ول می کرد و ما خوشحال میشدیم.. یا شایدم می رفت دختره رو پیدا می کرد و می کشت ولی خب از اون درکی که از لیلی پیدا کردم احتمالا هیچ کاری نمی کرد و می نشست یه جا فقط گریه می کرد:/
1402/9/25
بله بله همه یک نظری دارن دوست عزیز و یک جور های داری درست میگی که همه اون دعوا ها غیر از اولی زیر سر اتلس بود ولی خوب رایل میتونس خونسرد تر برخورد کن 💔🗿
1402/9/25
میتونم بگم عمیقاً این جوری به داستان نگاه نکرده بودم الان که نگاه کردم دلم واسه رایل سوخت((((:
روفوس هستم از پلوتو 🥺🤌
1402/9/12