یادداشت فرفری موی غزل‌ساز

بعد از مدت‌ زمانی طولانی، بالاخره این کتاب هم تموم شد.  با وجود داستان جالب و جذابش، طولانی بودن کتاب شدیداً اذیتم کرد و ماه‌ها طول کشید تا موفق شدم تمومش کنم.
روند داستان به آرومی پیش میره ولی عیب بزرگش (از نظر من) اینه که توصیفات کتاب به شدت زیاد و حتی بیش از اندازه‌ست. نویسنده می‌تونست با حذف این توضیحات اضافی، خوندن داستان رو برای مخاطب خیلی لذت‌بخش‌تر کنه.
پایان داستان رو دوست داشتم و به نظرم قابل قبول بود. داستان هیجان و فراز و فرودی نداره، بلکه با روندی آروم و ملایم پیش میره و با چاشنی فانتزی و عشق همراه شده. پس اگه به این سبک داستان‌ها علاقه دارین، پیشنهاد می‌کنم موقع خوندن این کتاب آستانه‌ی تحمل و صبرتون رو بالا ببرین چون قراره زیاد کلافه شین.
خلاصه داستان بدون اسپویل: داستان این کتاب، در مورد دختری به نام آدلاینه که برای فرار از سرنوشتی اجباری، با سیاهی معامله می‌کنه. عمری جاودانه و آزادی بی‌حد و مرز. در ازای چی؟ در ازای اینکه هیچ‌کس اون رو به خاطر نسپاره، هیچ چیزی از خودش نداشته باشه و مثل روحی بین انسان‌ها زندگی کنه.
هر سال توی سالگرد این نفرین شوم، سیاهی به سراغش میاد و اون رو به تسلیم شدن ترغیب می‌کنه. سیاهی از هر حیله و حربه‌ای برای شکستن آدلاین استفاده می‌کنه. اما آیا موفق میشه آدلاین رو درهم بشکنه؟ آیا در نهایت آدلاین خودش رو به سیاهی تسلیم میکنه؟
امتیاز در گودریدز: 4.17