یادداشت
1402/1/11
♡کونیکو یامامورا در خانوادهای بودایی در ژاپن متولد شد. برای خیلی از ما ژاپن، در حد نام کشوری است که در نقشه پیدایش میکنیم، اما برای خانم کونیکو یامامورا زادگاه و سرزمین مادری، در ۲۰ سالگی با جوانی مسلمان و ایرانی آشنا شد و تحت تاثیر اخلاق اسلامی این جوان مسلمان به دین اسلام مشرف شده و با الهام از کتاب آسمانی قرآن نام «سبا» را برای خود برگزید. ♡شروع زندگی از دی ماه سال ۱۳۳۷؛ اسدالله بابایی جوانی یزدی مومن و متدین همسر خانم کونیکو یامامورا. کونیکو آشنایی خود را با همسر مسلمانش، یک نقطه ی عطف می داند؛ نقطه ای که همه چیز بعد از آن تغییر کرد و او را به دنیای جدیدی از ارزش های اسلامی و انقلابی وارد کرد و ثمره ی زندگی او، یعنی فرزند نوزده ساله اش را در راه پاسداری از این ارزش ها در جبهه جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به درجه رفیع شهادت نایل شد و از آن پس کونیکو یامامورا را به عنوان «تنها مادر شهید ژاپنی» میشناسند. ♡کونیکو از زمان ورودش به ایران تا لحظه مرگش به دین اسلام و مردم ایران خدمتهای بزرگی کرده او با اینکه دخترِ شرقی ترین قاره بود و حالا در غربی ترین نقطه زندگی می کرد، لحظه ای از تلاش و خدمت به خلق خدا دست برنداشت. ♡از شکوفه های گیلاس و کیمونو وبمباران هیروشیما و ناکازاکی در کشور ژاپن رسید به معرفیِ دین اسلام،حجاب و مقاومت چریکی علیه شاه خائن،حضور در وزارت فرهنگ و ارشاد،مترجم،معلم هنر،فرزندش را در راه ایران و اسلام شهید شد،کمک به جانبازان دفاع مقدس،کمک به خیرین و ساخت مدارس برای دانش آموزان. ♡او همچنین از فعالان موزه صلح تهران بود و چند سال به عنوان «مادر موزه صلح»در این موزه فعالیت داشت. ♡برشی از کتاب؛ محمد رفت شانه و قیچی را آورد و داد دستم. بغضی راه نفسم را بسته بود.هم نوازشش می کردم هم موهایش را با قیچی کوتاه می کردم.تمام که شد، گفت:«برای سلامتی تنها مادر شهیدِ ژاپنی صلوات.» ♡"خانم کونیکو یامامورا در تاریخ ۱۴۰۱/۴/۱۰ ب رحمت ایزدی پیوست"♡