یادداشت
1401/10/12
"برج سکوت" زندگی فضاهای پردود و چرکمردهی پایینشهری و دود و افیون و ساقیهای هفتخط روزگارِ ماست! ... قصه روایت آدمهای بقولخودمان گَنگستر، خلافی و تیزیکش و پای بساطیهاست! "حرمله" راوی اولشخصی است که ما را میبرد به تجربههای کوچک و بزرگ زندگیاش. از کودکی گرفته تا پشتلب سبز شدن و بعد از آن بزرگسالی و کارهای شدن، تا سقوطها و سرخوردگیها... . موفقیتِ بزرگ منایی در خلق این درجه از رئال بودن، عریان بودن، رکیک و کوبنده بودن انقدری بیحد هست که بعید میدونم کتابی روی دستش نوشته بشه! ذهنِخلاق نویسنده، برای ترسیم شخصیتهای گوناگون با ویژگیهای خاص، داستانهای پرکشش و تعلیقهای مدام، فرصت زندگی کردن و همراهی با دغدغههای آدمهای قصه رو به خواننده میده. ... این اولین کتاب چندجلدی بود که برای خواندن انتخاب میکردم. اول نتونستم با کتاب راه بیام، بس که اهل "دودوتا و چهارتا" کردن کتابها هستم. اما دیدم به امونخدا رهاکردنش، بدتر ذهنم رو درگیر کرده. و شروع دوباره همانا... . ... پ.ن: قطعا این کتابخاص و متفاوت رو با صدای "حامدفعال" که بهشکلی عجیبی غرقِ در قصهاس، به همهی افراد پیشنهادش میکنم! و بازهم"پ.ن": این یادداشت برای هر سهجلد کتاب بوده.