یادداشت کائوروکو واگوری

💥انجمن شاعران مرده
🌟وقتی که این اسم به گوشتان می خورد شاید این تصویر در ذهنتان شکل بگیرد که شاعرانی همچون سعدی ،حافظ خیام و رودکی از قبر هایشان برمی خیزند و در گوشه ای دنج و تاریک درباره زندگی ،عشق و دلدادگی مشاعره می کنند.
😙اما نه اینطور نیست
✨خلاصه: داستان درباره یک دبیرستان است.یک مدرسه برتر که برپایه اصول خلل ناپذیری استوار است معلم ادبیات جدیدی پا به این مدرسه می گذارد او با سبک تدریس منحصر به فرد و ساختار شکن خود آزادی عمل را در آنها بیدار می کند و بچه ها سر شب در گوشه دنجی جمع می شوند آزادانه گفت وگو می کنند و نام آن «انجمن شاعران مرده» می گذارند و...
(البته خیلی قبل پیش هم آن انجمن وجود داشته)
💫نقات قوت: شخصیت پردازی های دوست داشتنی ؛نوجوانانی با ظرافت ها ،خلق و خوی متناسب با سن خود و همچنین ضعف ها و  حساسیت ها ،ریتم داستانی آرام اما آرامش بخش (کل داستان به شکل یک برش از زندگی است.)،و توصیفات معقول ،استفاده از حرکت های نمادین و نماد سازی
✨مفاهیم :در این زمینه این داستان حرف های زیادی گفتن دارد و ما با مدرسه ای روبه رو هستیم که بر پایه اصول خلل ناپذیر خود پیش می رود و هر چه غیر آن باشد نمی پذیرد (تک بعدی) و در ادامه نشان می دهد که این موضوع چگونه می تواند خلاقیت را محکوم یا سرکوب کند (البته به نظرم متاسفانه به خوبی به این موضوع پرداخته نمی‌شود ) و همچنین والدین سلطه گر را به تصویر می کشد چیزی که در حال حاضر در جامعه خودمان هم شایع است.
👈این کتاب برگرفته از فیلم نامه ،فیلمی به همین عنوان است  مثل اینکه اول فیلم بود و بعد کتاب منتشر شده اما باید حال انتظار می رفت در کتاب قدری عمیق تر به موضوعات پرداخته شود چون فضا برای کند و کاو عمیق تر  فراهم بود ولی این کار صورت نگرفت تا در حد همان فیلم نامه باقی بماند.
✍️در کل با وجود تمام نقص ها چه از نظر فنی و چه از نظر عمیق نشدن در مفاهیم باید گفت که این کتاب تلنگر ی است برای آگاه شده از یکسری موضوعاتی که کمتر مورد توجه قرار می گیرند و مطالعه آن خالی از لطف نیست اما به نظر تماشای فیلم این داستان می تواند جذاب تر باشد.(سلیقه ای هست)