یادداشت ساناز پرچمی کاویانی
1403/9/18
#معرفی_کتاب راستش را بخواهید من یکی از طرفداران پروپاقرص قلم نادر ابراهیمی هستم. نثرش همان است که دلم میخواهد ، انگار کلمات را بادقّت و وسواس کنار هم میچیند و آنها را با چاشنی مهر ، عشق و محبت به هم متصل میکند . فکر میکنم این جادوی نثر نادرخان است که حتی کتابهایی که داستان عاشقانه ندارند را هم تا جایی که میتواند ساخته و پرداخته میکند و تا از لطافت جملاتش مطمئن نشود به مخاطب تقدیم نمیکند . سه دیدار هم از این قاعده مستثنی نیست . این کتاب ابعاد مختلف شخصیتی روحالله جوان را در قالب داستان بیان میکند ، آن هم چه داستانی ... روحالله جوانی که در این کتاب میشناسیم همان نیست که از قبل میشناختیم ؛ ابعاد شخصیتی مختلفش در این کتاب به شیوهای هنرمندانه بررسی میشود و در نهایت میشود همان امام خمینی (ره) خودمان . این کتاب صرفاً تاریخ نیست ، حقایقی تاریخی است که در قالب داستان بیان شده و طبیعتاً المانهای داستان و تخیل هم در آن دخیل بوده . بنابرگفته نویسنده آنها که واقعیت را میخواهند نه حقیقت را، و طالب واقعیات تاریخی هستند نه حقایق انسانی ، میتوانند بیدغدغهی خاطر ، به بهترین تاریخها مراجعه کنند . 🖇️اگر مردی در تبعید ابدی ، بر جادههای آبی سرخ و آتش بدون دود را خوندین و دوست داشتین ، حتماً از خوندن این کتاب هم لذت میبرید .