یادداشت niyayesh

1404/2/3

خیلی کوتاه بگم، داستانی نبود که نویسنده ۷۷۰ صفحه لفتش بده. یه داستان ضعیف و مشابه ملکه سرخ بود که شخصیت‌های ناپخته و ضعیفی داشت. داستان هیچ چیز غیرقابل پیشینی‌ای نداشت و موندم... که چرا نویسنده داستان به جلد ۲ کشونده.
من پیشنهادم اینه که اگه دنبال یه کتاب قوی‌تر و مشابه هستین، مجموعه ملکه سرخ رو مطالعه کنین.

1404/2/12

سلام میگم یه سوالی ... من شنیده بودم که داستانش یجورایی مخلوط بازی های گرسنگی و ملکه سرخ هست و خود نویسنده هم گفته ...
من میخواستم اول اینو بخونم ولی حالا می‌خوام ملکه سرخ رو بخونم ... شما ترجمه خوندید ؟ ترجمه خوب بود؟سانسور داشت ؟
من شنیده بودم که ملکه سرخ یه کم کتابش شبیه فیلمنامه ها هست ...
کلا ناتوان به نظر شما ارزش خوندن داره ؟ یعنی شما جلد ۲ و ۳ رو بعدها مطالعه میکنید ؟

1404/2/12

من بازی‌های گرسنگی رو ندیدم راستش. فقط یه قسمت فیلمش رو دیدم. می‌شه گفت سیستمش تقریبا همونه و قدرت‌ها و اختلاف طبقاتی مشابه ملکه سرخه.
من نشر تندریس رو خوندم. قابل قبول بود ترجمه. حتی سانسورهاش هم به نسبت مترجم طوری ترجمه کرده بود که مخاطب متوجه شه. نه فیلمنامه طور نبود از نظرم.
راستش از نظر من نه، چون کار قوی‌تر مشابه هم هست. من فعلا قصد ندارم جلد دو و سه رو دیگه بخونم.

1404/2/13

خیلی ممنون ❤️🪻