یادداشت محمدحسین راه نورد
1404/4/4
یه ربات آدمکش که یچیزی تو مغزشو هک کرده بعد دیگه رئیساش دسترسیشون محدود شده. یعنی خبر رو بهش میگن اما خبر باعث نمیشه ازش پیروی کنند. یه ربات آدمکش فکر کنید چه کارهایی میتونه بکنه این ربات؟ چه ویرانههایی از خودش بجا بذاره؟ چه بدبختیهایی که نمیتونه از خودش درست کنه و بنظرتون چقدر طول میکشه بفهمن این ربات هک شده؟ بنظرم وقتی که کار از کار گذشته. اما ربات آدمکش داستان ما اینطوری نیست، بجاش میشینه سریال میبینه و تفریح میکنه. ماموریتهاشو عین همون چیزی که دستور دادن انجام میده، تمامی رفتارها همونه و تفاوتی نداره. تا اینکه... دیگه بسه دیگه بیاید کل داستانم تعریف کنم. این قسمت بالارو حدودی تلاش کردم شبیه لحن مارتا ولز بنویسم. یه مجموعه 6 جلدی ناولا+یک جلد رمان(کاش ناولا معادل فارسی داشته باشه) که واقعا جالبه. 4 جلدش ترجمه شده که ترجمه خوبیم داره. خوندنش بیتوفیر نیست و افرادی که میخوان علمیتخیلی شروع کنند بقطع از خوندن این کتاب لذت میبرند. افرادی که ادبیات ژانری رو دنبال میکنند بنظرم از خوندنش یه فراغ بالی احساس میکنند و از مکالمهها لذت میبرند. هر جلد حدودا صد صفحهست اما انگار یه ماجرای نسبتا طولانی رو با ربات گذروندی، چون خوب میشناسیش. انقدر شخصیت پردازی بنظر من خوبه. داستان و ماجرا خیلی خفن و خاص نیست و اصلا بقول معروف حماسی نیست مشکلات بزرگ گاهی خیلی آسون برطرف میشن، عین خیلی از انیمیشنهایی که تو کودکیمون دیدیم. بنظرم بالای 12، 13 سال از خوندن این کتاب لذت میبره. کار زیباییه امیدوارم پرتقال ادامه این مجموعه رو منتشر کنه. #مرور #دیدگاه #ربات_آدمکش #بهمن_خوان