یادداشت -اخگر
کتاب "قهوهی سرد آقای نویسنده" رو تموم کردم. از ۵ ستاره ۴ ستاره بهش میدم چون بنظرم میتونست یکم هیجانیتر بشه. زیاد از شخصیتها تصوری نداشتم. فکر نمیکردم ازش خوشم بیاد ولی واقعا داستان جالبی داشت. بنظرم کتابیه که یا ازش خوشت میاد یا اصلا خوشت نمیاد. اولاش زیاد نظرم رو جلب نکرد ولی یواش یواش برام جذاب و دوست داشتنی شد. شخصیتپردازی و فضاسازی خوبی داشت و کاملا میتونستم تصور کنم. اواخرش برام یکم گیجکننده شد و پایان بازی داشت که میتونستی هر برداشتی رو داشته باشی. از اون کتاباست که کلی نظر منفی داره. بنظرم این کتاب نیاز به درک داره. فلسفیطور هست کتابش. شاید خیلیا نتونن باهاش ارتباط بگیرن. ولی فکر کنم نویسندهها خیلی باهاش اخت بگیرن و لذت ببرن از کتاب. فقط یه نکته نظرم رو جلب کرد این بود که نویسنده بیشتر روی جملههای ارزشمند وقت گذاشته بود تقریبا تو هر صفحه یه جمله قشنگ بود بنظرم میتونست روی متن داستان بیشتر تمرکز کنه و داستان رو جذابتر کنه. مفهومی که تونستم ازش دریافت کنم این بود که عشق ممکنه آدم رو به جنون برسونه شاید قشنگ و دلپذیر باشه ولی اگر به شخص موردعلاقت نرسی باعث غم، دیوانگی، استرس و ... بشه. و اینکه ممکنه بعضی اتفاقاتی که میفته سخت و پیچیده نباشه و فقط دور از انتظار آدم باشه. خلاصه پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید.☕️