یادداشت محمود مطهری‌نیا

کتاب ضمن شانزده بخش مختصری از ویژگیهای مقام معظم رهبری را بیان کرده است. صفحه بندی، قلم و قالب، خاطرات کتابهای زندگینامه و خاطرات علما را که در دهه هفتاد می خواندم برایم زنده کرد.
عنوان کتاب از این جهت با مسماست که قطره ای از اقیانوس هم در این کتاب نیامده و از این حیث بسیار ضعیف است، اما از آنجا که درباره این موضوع بسیار مهم و کلیدی تا کنون تقریباً هیچ کتاب دیگری کار نشده و یکی دو کار دیگر انتشارات شهید ابراهیم هادی و شاید بقیه از این هم ضعیف تر هستند از سال 1381 تا 1402(نسخه ای که بنده دارم) این کتاب 28 بار تجدید چاپ شده است.
نمی دانم عزیزان مؤسسه انقلاب اسلامی به گردآوری خاطرات دیگران از مقام معظم رهبری همت گماشته اند یا خیر، اما باید توجه داشته باشیم بسیاری از آنان که نابترین خاطرات را داشته اند، الان بین ما نیستند و به مرگ طبیعی یا شهادت از دنیا رفته اند.
البته از آنجا که ایشان اهل خاطره گویی هستند، هم خاطرات و زندگینامه خودگفته ایشان موجود است هم مجموعه آثاری که دربردارنده خاطرات ایشان از این دیگران است.
قسمتهای مختلف مستند #غیررسمی مختصری از جای خالی خاطرات از ایشان را برطرف می کند و به گمانم اگر همت گماشته شود و اثری مانند #پا_به_پای_آفتاب آماده کنند که ضمن جلد به بیان ویژگیهای امام خمینی رحمه الله از لابه لای خاطرات پرداخته، این کتاب به مراتب حجیم تر و با مجلدات بیشتری خواهد بود.
خداوند را از اعماق وجودم سپاسگزارم که در دوره رهبری ایشان زندگی می کنم.

مناهل؛ محمود مطهری نیا