یادداشت Melina
1403/1/22
3.3
1403/5/5
موافقم +++ ولی دیدش به دنیای دیگه ای که مرگ یک رویداد طبیعی هست و همه دنبال راهی برای مردن هستن رو دوست داشتم
دیروز
اتفاقا دیدش نسبت به مرگ اینه که میون اونهمه آدم که با منفی نگری محض به دنیا نگاه میکردن و میخواستن به خاطر انفعال وجودی که داشتن خودشونو خلاص کنن، یک کودک متولد شد که خندیدن رو به یادشون آورد و به زندگیشون در عین سختی ها و مشکلات موجود، معنا و حال دوباره بخشید و بهشون یاد داد درسته که ی روزی همه میمیرن، اما این خود انسان هست که تصمیم میگیره که: ۱-چون همه میمیرن پس زندگی مهم نیست و بیخیالش و همین الان بمیرم! ۲- یا نه؛ چون همه ی وقتی میمیرن، پس الآن از فرصتم نهایت استفاده رو ببرم و خوب زندگی کنم✍🏼
دیروز
بله ایده کتاب خوب بود و به برخی اندیشه های فلسفی در باب زندگی و معنا اشاره کرده بود. اما خوب بیان نشده بود. ادبیات و تصویر پردازی و شخصیت پردازی و پلات داستان و پایانش بسیار ضعیف بود بنظرم. @alireza1091999
دیروز
به نظرم باید تجدید نظر کنین دوست عزیز🙌🏼 این کتاب رو باید با جهانبینی کسی بخونین که میخواد خودکشی کنه و جهان رو جایی برای زیستن یا خوب زیستن نمیدونه کتاب در عین سادگی، معانی پرمغزی داره✍🏼
1403/4/14