یادداشت علی
1404/1/1
گاهی اوقات دوست دارم سوای پند و نصیحت و سود و زیان، و فقط و فقط محض عوض شدن حال و هوا، و داشتن یه تجربهی جدید ولو کوتاه، کتاب بخونم. کتاب مد نظر من، نه قراره شعار بده و نه قراره فرمول خاصی واسه زندگی پیش پات بذاره، فقط قراره چند دقیقه تو رو از هر چیزی که توش هستی بکشه بیرون، یه دوری با هم بزنید، و در نهایت این تویی که برمیگردی به حالت قبل، ولی با یه تجربهی جدید. این کتاب اولین کتاب امسالم بود و عنوانش هم به نظرم همپوشانی کاملی با سیر اتفاقات امسال داره: «خوابِ خوبِ بهشت»؛ خب، یعنی همش خواب و خیال بود، بگذریم. این کتاب در حقیقت چند برش از زندگی چند آدم مختلفه، داستانها هیچ ربطی به هم ندارن ولی هر کدوم طیف وسیعی از احساسات رو شامل میشن، از ترس در داستان اول، تا خشم و یأس و پوچی و غیره و غیره. من این کتاب رو به توصیهی امیرعباس میثمی، نویسندهی کتاب آریزونا و بنیانگذار کتابفروشی محشر هواخوری خوندم و همونطور که به خودشم گفتم، برام بینظیر بود. البته یه کتاب دیگه هم بهم پیشنهاد داد، آتش بازی از ریچارد فورد، که باید ببینم کی به سراغش خواهم رفت. در نهایت اگه به داستان های کوتاه علاقه دارید، قصد دارید یه حال و هوایی عوض کنید، چندتا شخصیت رو زندگی کنید و باهاشون تو اتفاقات روزمره زندگی همراه بشید و یا اینکه سلیقهتون به سلیقهی من نزدیکه، خب حتما و قطعا بهتون پیشنهاد میکنم، باشد که رستگار شوید. ۳۲۳ خواب خوب بهشت سم شپرد ترجمهی امیرمهدی حقیقت نشر ماهی نمره : ۵/۵