یادداشت
- بسم الله - بدون اضافه گویی سراغ اصل مطلب میروم... از شیوه نگارش کتاب خوشم نیامد! با اینکه نویسنده محترم حدود ۵۰۰ منبع برای این کتاب مطالعه کردهاند و انصافاً زحمت زیادی برای کتاب کشیدهاند اما چند موضوع ذهن من را مشغول کرد و باعث شد تا از ادامه مطالعه کتاب ناتوان باشم و آن را به زمان دیگری حواله کنم... نخستین مسئله بنده با کتاب استفاده از یک روایت ضعیف و شاید غلط در کتاب است. داستان این است که قبل از شروع کتاب دوستی پیام داد و روایتی از کتاب را شبهه کرد؛ بنده واقعا سواد زیادی در علوم حدیث ندارم و به همین دلیل با چند دوست طلبه روایت را درمیان گذاشتم و آنها نیز ضعیف السند بودن روایت (و حتی احتمال بر غلط بودن روایت) را پاسخ اصلی قرار دادند. دومین مسئلهای که من با کتاب داشتم نگارش کتاب بود که کمی خارج از حوصله نوشته شده بود؛ به طور کلی کتاب سعی دارد شما را با یک متن ادبی (خیلی ادبی) روبرو کند که بنده چون انتظار چنین ادبیاتی نداشتم به ناچار خواندن کتاب را به زمان دیگری موکول کردم. نکته مثبت کتاب این است که زندگی حضرت را به دقت مورد بررسی قرار داده و بعضی اوقات ریز ترین جزئیات نیز از قلم نویسنده نیفتاده است.