یادداشت َarvenia

َarvenia

َarvenia

1404/7/11 - 23:32

طبق پیشنهاد یکی از دوستان تصمیم گرفتم  امروز یه یاداشت برای این کتاب بنویسم. این کتاب واقعا دوست داشتنیه طوری که شما از لحظه به لحظه داستان لذت می‌برین. داستان با قلم گرم و صمیمی نوشته شده و خواه ناخواه مخاطب رو با خودش همراه می‌کنه.

شخصیت‌ اصلی خیلی خوب طراحی شده و مخاطب به طور کامل می‌تونه باهاش ارتباط بگیره و درکش کنه. مخصوصا تصمیمات و انتخاب‌ها و تغییر رفتار شخصیت نورا در روند داستان کاملا قابل درکه. هر چند بقیه شخصیت‌ها پرداخت آنچنانی ندارن و خیلی مخاطب درگیرشون نمی‌شه و تمرکز داستان تمام مدت روی کاراکتر نوراست.

کتاب با فضای افسرده و ناخوشایندی شروع می‌شه و حال و هوای دلگیری داره و ممکنه اوایل کتاب حس بدی بهتون دست بده اما پیشنهاد میکنم دست از خوندن رمان نکشین چون  به مرور بهتر میشه و حس گرمی رو توی وجودتون بوجود میاره. در حدی که وقتی کتاب رو می‌بندین لبخند به لب دارین.

تمرکز بیشتر این کتاب روی احساسات و عواطف کاراکترهاست تا بخش فانتزی ماجرا اما بازم داستان بی‌منطق نیست و همه چیز درست و حسابی توضیح داده شده تا مخاطب گیج نشه.

نقطه ضعف کتاب شاید اضافه گویی بیش از حد توی یه سری قسمت‌ها باشه جوری که باعث بشه شما چند خط رو جا بندازین. راستش این قضیه آخر کتاب واقعا برای خودم آزاردهنده شد و تقریبا داشت کل تجربه خوندن این کتاب رو خراب می‌کرد و دلیل نمره پایینم به این کتاب همینه.

مخصوصا در فصل پایانی کتاب ما شاهد یه سخنرانی واقعا طولانی و آزاردهنده هستیم که نویسنده سعی کرده پیام اخلاقی کتاب رو در اون فصل توضیح بده. جوری که اگه کل کتاب یه انشا باشه فصل آخر قطعا بند نتیجه گیریه.

باید بگم این کتاب تا حدودی فضای آرومی داره و هیجان یا نگرانی خواستی رو توی دل داستان جا نداده پس اگه به خاطر فانتزی بودن انتظار یه داستان پر ماجرا رو دارین خیلی پیشنهاد نمی‎شه. ولی اگه کتابی با سیر آروم و لذت بخش می‌خواین این کتاب می‌تونه مناسب باشه.

📚در آخر باید اشاره کنم با وجود وضعیت آخر کتاب من هنوز تا حدی دوستش داشتم. پس اگه مایلید کتابی ارزشمند و ماندگار بخونین، باهاش ماجراجویی کنین و در عین حال لذت ببرین، این کتاب انتخاب خوبیه.