یادداشت محمدعلی حامدی

وجود کتاب اصلی ترین ویژگی و شاخصه انسان بودن
در این جستار میام به سراغ دوگانه توسعه و پیشرفت که بگم چرا توسعه کاربردیه ولی بد و پیشرفت سخته ولی خوب

آدما تو سه لایه تعریف میشن
۱) نباتی. ۲) حیوانی. ۳) انسانی.
● لایه اول نباتی فقط به شما قوه زنده بودن رو میده و مایه و بن حیات و زندگی شماست
شاید شنیده باشید که وقتی فردی به کما میره می‌گویند الان در حالت نباتی ست
این یعنی فرد پایین ترین حالت خود و در مرحله فقط زنده بودن هستش

● لایه دوم حیوانی که ما آدما بیشتر زندگی خودمون رو اینجا طی میکنیم
خوردن خوابیدن سکس لذت بردن ناراحت شدن خوشحال شدن غمگین بودن افسرده بودن احساسات حالات روانی طمع تنبلی راحت طلبی شهوت خشم و...
ما آدما اکثرا در این لایه زندگی می‌کنیم چون اینقدر گزینه های متفاوت با سازو کارها و سیستم های پاداش و جزا جذابی رو ارائه میکنن و به گونه ای هست که تمام زندگی ما رو در بر بگیره

○چندتا نکته درمورد لایه دوم؛
بیشتر عمرمون که نه همه عمرمون اینجا سپری میکنیم
خیلی راحت و اخت هستیم با این لایه
میل زیادی به بودن در این لایه داریم
این لایه قدرت و قوه حرکت و روبه جلو رفتن ما رو تشکیل میشه
این لایه قوه احساسات رو بوجود و شارپ و تشدید و سرکوب میکنه

●لایه سوم انسان بودن فقط یک چیز را به تو می دهد
عقل
فقط همین ، البته این فقط همین با خودش منطق ، تحلیل ، بررسی ، استدلال ، تفکر ، رد و قبول و تمام این قبیل مسائل مشابه و متشابه رو با خودش میاره
...............................
خب بعد از تعریف شه لایه بریم سراغ اولین بخش یعنی "توسعه"
کل گزاره اصلی و هدف گزاره روی این سواره
آقا وقت نیست عجله کن و سریع تر و کاربردی تر جواب بده
راه حل انسان رو در مرحله و لایه دوم نگه دار و سود و منفعت رو بزار وسط تا این انسان حیوانی آن را بدست بیاورد
بخاطر همین در گذاری تعریفی مشاهده می‌کنیم انسانی که از سنت به مدرنیته قدم می گذارد
و به قولی توسعه یافته می شود چقدر طبقه متوسطش بدوی و مصرف کننده صرف و حیوانی ست که نمونه اش می شود طبقه متوسط آمریکا که فقط مصرف کننده ست که ایران را در کانادا می‌دانند
 .......................
بعدی پیشرفت ست
پیشرفت می‌گوید این آدم باید در قامت یک انسان رشد کند خطا بکند تجربه بکند درس بگیرد و عمل بکند تا پیشرفت کنند و انسان بشود
طولانی ست سخت است مشکل است طاقت فرساست سالها و دهه ها و قرن ها زمان می‌گیرد ولی یک‌انسان می سازد!!!
"به امید پیشرفت ایران!"

مهم شاخصه طبقه متوسط جامعه پیشرفته کتاب و کتابخوانی و تفکر درست براساس اصول است....

ای کاش کتاب  در دمایی بیشتر از ۴۵۱ فارنهایت می سوخت !
محمدعلی حامدی