یادداشت محدثه ز
"عشق... احساسی که انسان را به اوج میرساند و به زمین میکوبد. حسی که انسان را به شوق میآورد و قلبش را میسوزاند. آغاز و پایان هر ماجراجویی!" ☆سه ستارهی برنزی☆ • فکر میکنم از کتابهایی که میخونم مشخص باشه که آدم عاشقانهخونی نیستم، یعنی ته عاشقانههایی که میخونم کارای جیماسه که در واقع فانتزی عاشقونهست! اما خب یکی از جنبههای کتابفروش بودن اینه که مجبوری به خاطر مخاطبت کتابای مختلفی بخونی و "جاذبه میان ما" کتابی بود که صرفا میخواستم ۱۰۰ صفحهی اولش رو بخونم تا به اندازهی دو روز تولید محتوا کنم. اما به خودم اومدم و دیدم یک روزه و یک نفس ۳۰۰ صفحه رو خوندم! کتاب برای من واقعا کشش داشت، داستان شخصیتهای مختلفی داره که هر کدوم دیدگاه متفاوتی به این دنیا دارند. اولش با توجه به پشت جلد کتاب فکر میکردم یه عاشقانه اسپایسی (تند و آتشین) و کَلکَلیطوره که مخاطب میپسنده اما شروع کتاب و ریتم داستان جور دیگهای بود. کتاب همهجور عشقی رو تو خودش داشت، عشق ماد به فرزند، عشق خواهرها، عشق به یه استاد یا دوست، یه عشق قدیمی و حتی یه عشق جدید و... داستان با رابطهی ۳تا خواهر و گذشتهشون شروع میشه که برای من خواندنی و قابل احترام بود و بعد عشقی که شاید ممنوع باشه اما آروم آروم بین گراهام و لوسی (یکی از خواهرها) شکل گرفت که عجیب اما دوستداشتنی بود. نمیتونم بگم این کتاب شاهکاره، چون نیست اما واقعا سبک، دوستداشتنی و خوندنیه. من از خوندنش لذت بردم و بازخوردهای خیلی خوبی از مخاطبهام گرفتم، شما هم اگه دنبال یه کتاب ساده با ریتم خوب هستید که درگیرتون کنه و یکم از دنیای امروز دور شیم احتمالا گزینه مناسبی باشه.