یادداشت

جنگجوی جوان و طرح بزرگ
        بسم الله

داستان پیرامون گروهی است که در زمینه تربیت کودکان کار کرده‌اند و هر کدام یکی از اساتید بزرگ در این زمینه هستند، آنها طرح جدیدی در نظر دارند تا به وسیله آن افرادی را به صورت آزاد پرورش دهند و دلایل دوری کودکان از مدرسه و انزجار آن‌ها از درس خواندن را تشخیص بدهند. سیر این طرح به شکلی است که باید از میان افراد مختلف، دو نفر به عنوان نمونه، که طرح بر روی آن‌ها انجام می‌شود را انتخاب کنند. داستان این چهار جلد تا مرحله انتخاب این دو نفر است.

کتاب‌های نادر ابراهیمی حتی کتاب‌های کودکش برایم جذابیت‌ داشته است. و سعی کردم همه را مطالعه کنم. بر همین اساس این کتاب را هم مورد مطالعه‌ام قرار گرفت. اما اینکه ادامه این کتاب چاپ نشده است ناراحتم کرد، ظاهرا جریان این کتاب به شکل کامل در قالب فیلمنامه سریال سفرهای هامی و کامی کار شده است.

کتاب ایده جدیدی را دنبال می‌کند و این ایده به شدت گیراست اما بنا به اقتضای چنین کتاب‌هایی، طبیعتاً بعضی قسمت‌های کتاب درگیر بیانیه خوانی می‌شود.

ابداً احساس نمی‌کنم که این کتاب مربوط به کودکان و نوجوانان باشد، بلکه کاملاً حس می‌شود که مخاطب این کتاب علی رغم نوع تصویرسازی، بزرگسالان هستند.