یادداشت Sara Rezaei
18 ساعت پیش

روز تولد هفت یا هشتسالگیاش یکی از کتابایی که برای خودش خرید این بود. خرخون کلاس توجهش به همچین اسمی جذب میشود دیگر! داستان گیب و زک رو خوند، شبیه خودش و بچههای کلاسشون بود؛ هنوز هم هست، هنوز هم به خاطر درسخوندن و ۲۰ گرفتن چپچپ نگاهش میکنند. ولی دیگه مثل رابطه گیب و زک قبل اردو نیست، الان دوستایی با نمره ۶ و ۷ هم داره. و اونایی که نمره ۶ و ۷ دارند هم دوستی با نمره ۱۹ و ۲۰ ! الان گاهی دوستاش علاوه بر خودشون اونو هم میفرستن اتاق ناظم و ناظم هم با چشای گرد شده از دیدنش با آغوش باز ازش استقبال میکنه و شاید گاهی به نمره انضباطش سری بزنه ، اونم گاهی اونارو میفرسته تو کلاس تا یکم باهاشون ریاضی کار کنه!! (که البته این یکی سالی یهبار اتفاق میفته) یا منتظره وقتی کوئیز هاشونو نمره کامل گرفتن کلی تشویقشون کنه و نمره کامل زیرگروهش رو هنوز تو کمد نگه داشته باشه چون میدونه دیگه خبری ازاین نمرههای درخشان نیست.(خدایی میبینید چه دوست مهربونی دارن؟😂) و همهی اینا به اندازه یک اردوی تابستونه طول کشید برای آماده کردن خودش... 🔅🔅🔅 به کلاس چهارمیها و سومیها، هم اونایی که خواهر یا برادر ناتنی دارن، هم اونایی که ندارن، هم اونایی که خرخونن هم اونایی که نیستند و اونایی که توی تابستون به سر میبرند و یا اونایی که با کتابای نشر پرتقال حال میکنن! توصیه میکنم.