یادداشت یوتاب

یوتاب

1404/1/25

عطش مبارزه
خلاصه:
دنیایی که همه در فقرند دنیایی که به ۱۲ قسمت تقسیم شده آنقدر کنترل شده که تو اجازه ی دیدن مناطق دیگر را نداری و تمام اینها به دلیل شورش منطقه ی ۱۳ ایست که امروز وجود ندارد تمام اینها از جمله سختگیری های زیادتر و مسابقات مرگبار عطش مبارزه است از هر منطقه سالانه یک دختر و یک پسر برای شرکت در عطش مبارزه این افراد نوعی «پیشکش» اند . و حکومت آنها را مجبور می کند تا سر حد مرگ یک دیگر را بکشند و در آخر فقط یک نفر جان سالم بدر می برد!

نظر شخصی:
اگه مجموعه فیلم هانگر گیمز رو دوست داشتید بدونید این کتاب صد هزار بهتر از فیلمشه اصلاً توی فیلم اینهمه جزییات نادیده گرفته شده عملاً!
درمورد شخصیت پردازی فوق العاده است خیلی خوب شخصیت پردازی کرده نویسنده اون قسمت که توضیح داده میشه چرا کنتیس رابطه اش با مامانش سرده اصلاً من خیلی از این چیزا رو نمی دونستم از جمله بهیار بودن مامان کنتیس دلیل اینهمه تفاوت ظاهری خواهر و مادرش آواز خواندن کنتیس اصلاً خیلی چیزهای دیگه که توی فیلم نتوانسته در بیاره شخصیت کتابی کنتیس با فیلمش تفاوت داره خیلی خیلی هم داره شخصیت بعدی پیتا اون کاملاً با چیزی که توی فیلم نشون داده میشه متفاوته من عاشق فیلمش هستم ولی پیتای کتابی رو به پیتای فیلم ترجیح میدم
احساسات خیلی خوب نشون داده میشن یه بیست سی درصد کتاب رو انگار زندگی در حیات وحش میخونی مستند طور نوشته ولی به طرز عجیبی برای من خسته کننده نبود انگار قرار منم یروزی وارد مسابقه بشم و دلم می خواست راز بقای کنتیس رو کار هایی که برای زنده موندن انجام میداد رو بیشتر بدونم
رابطه ی کنتیس و گیل توی جلد یک حداقل تا یکم مونده به آخرش جوری که ازش حرف میزد انگار یه داداش بزرگتر از خودش بود نه چیزی بیشتر من حتی از شخصیت گیل خوشم نمیاد کاش محو می شد😂 بعد پیتا خیلی دلم از اینجای کتاب براش می سوزه تا آخر پایان خوش کتاب سوم به اینکه چقدر ناز و خوشگل و مهربونه در ذهنم می چرخه توی این جلد خب اصلاً توی فیلم همچین حسی رو نمی داد ولی کتاب گاهی اوقات کنتیس مامان پیتا میشد علاقه اش به پیتا مشخصه کاملاً ولی یجاهایی انگار مامان پیتاست و برای بوس شب بخیر سوپش رو تا آخر میخورد خیلی خنده داره تفسیرم ولی واقعاً همینطور بود! امیدوارم کنتیس از سندروم قهرمان گونه اش و این حالتش در برابر پیتا در بیاد شاید هم من نگاهم اینطوری بوده ولی امیدوارم که اینجوری نمونه.

کتابش بهتر از فیلمشه ولی فیلمش هم عاشقشم😭