یادداشت فرفری موی غزلساز
نوشتن از جی.کی.رولینگ واقعاً سخته. به نظرم شجاعت زیادی میطلبه بعد از خلق شاهکاری مثل هری پاتر، جرئت نوشتن رمان جنایی رو پیدا کنی. اونم رمانی به این جذابی. داستانهای این مجموعه به حدی برام جذابن که پیوسته به خوندنشون ادامه میدم تا بفهمم آخرش چی میشه. صرف نظر از قلم فوقالعادهی نویسنده، ترجمهی خانم ویدا اسلامیه هم مثل همیشه عالی و به حدی روان بود که انگار نه انگار کتاب ترجمه شده بود. ماجراهای کارگاه داستان، به صورت مجموعهای دنبالهداره ولی میتونین هر قسمت رو به صورت داستانی جدا بخونین. در آخر، ایکاش نشر محترم کتابسرای تندیس، کمی قیمت کتابهاش رو پایینتر بیاره تا امکان خوندن این شاهکار برای اکثریت بیشتری از کتابدوستها هم فراهم بشه. قیمت جلد اول این کتاب در حال حاضر یک میلیون و دویسته و جلد دومش هم که توی طاقچه خریداری و مطالعه کردم، کد تخفیف رو قبول نمیکرد. خلاصه داستان بدون اسپویل: این کتاب، ماجرای کارگاهی به نام استرایک رو روایت میکنه که به همراه شریکش رابین و چند کارمند قراردادی دیگه، به حل پروندههای آژانسشون میپردازن. تا اینکه روزی پروندهای بهشون پیشنهاد میشه که 40 سال از وقوعش گذشته. زن جوانی که 40 سال پیش ناگهان ناپدید شده و حالا دخترش میخواد بفهمه چه بلایی سرش اومده. دنبال کردن رد تکتک سرنخها بعد از 40 سال بسیار دشواره. خیلی از شاهدها فوت شدن، مظنون به قتل توی یه زندانی فوق امنیتی نگهداری میشه و بازپرس پرونده که سالها پیش فوت کرده، بیکفایتی زیادی به خرج داده. اما استرایک و رابین، همهی سرنخها رو دنبال میکنن و در نهایت به نتایج جدیدی میرسن. آیا موفق میشن از راز ناپدید شدن این زن پرده بردارن؟ آیا قاتل هنوز زندهست؟ امتیاز در گودریدز: 4.38