یادداشت choobin

1404/3/28

مدتیه که تصمیم گرفتم تا جای ممکن  ایستادگی کنم و تا کتاب ها و مجموعه های ناقصم رو تموم نکردم سراغ کتاب و مجموعه های جدید نرم.این سومین کتاب از نصفه هاست. یادم نیست چی شد و  چجوری که ناقص موند ولی تا الان فرصت نشده بود ادامشو بخونم. با توجه به تغییرات اوضاع کشور درحالی که هیچ جوره نمیتونستم از اخبار چشم بردارم به زور خودم رو کشوندم به کتابخونه و دست به دامن کتاب ها شدم.فقط ذهنم دنبال چیزی می گشت که جای خالی اخبار رو پر کنه و کتاب گزینه خوبی بود.از طرفی توان شروع یه داستان جدید رو نداشتم ...دلم یه فضای آشنا می خواست که مدتی درونش زندگی کنم و این کتاب رو برداشتم که بخونم...اما دیدگاهم نسبت به کتاب تغییر کرده بود.دیگه منو به هیجان نمی آورد...انگار همه احساساتم ته کشیده باشه...از طرفی از اسم مکان هایی در کتاب منزجر می شدم ...اونم شاید بخاطر شرایط...به هرحال کتاب رو خوندم و تونستم امشب تمومش کنم...نظر خاصی درموردش ندارم...کنجکاوم که ادامه داستان رو بخونم و از سرنوشت شخصیت ها باخبر بشم.یه جاهایی از کتاب برام مبهم و نامفهوم بود ولی از خوندن کتاب پشیمون نیستم و  تونست تا حدی منو از فضای فعلی  دور کنه و ازین بابت ازش ممنونم.

خوب‌ کردی که رفتی سراغ نصفه‌ها😁

اینم بگم که جلد بعدشو همین امشب نشستم یه نفس خوندم و تموم شد؟🫣😆

😁😁😁😎
@love.is.books

من یه عالمه کتاب دارم که نخوندم و بخاطر همین شرایط دارم میخونمشون (اینترنت ندارم که میتونم😅)
این مجموعه هم یکی ازشونه که احتمالا قراره تا فردا شروع کنم.
انتظار چیزای عجیبی باید داشته باشم-؟😃

1404/3/29

منم نخونده زیاد دارم ...الان مشکل اینه که نصفه نیمه هام هم زیاد شده😅ببین کتابش یه جوریه که فراز و فرود خیلی داره ...صحنه های خشنی داره و در عین حال از لحاظ فلسفی هم  غنیه به نظرم...و من تو جلد اول غیر ویل هیچکدوم از شخصیت هارو دوست نداشتم... از یه سری مسائل کتاب تعجب می کردم و در نهایت هم همونا مشکل ساز شدند‌.درکل مجموعه خوبی بود برای من ...دوسش داشتم و از همین الان دلم براش تنگ شده .