یادداشت
1402/1/27
از این نویسنده کتاب «خرده عادتها» و «چگونه کمالگرا نباشیم» رو هم خوندم و اگر بخوام مقایسهای بین این سه کتاب داشته باشم باید بگم که «چگونه کمالگرا نباشیم» کاملترینه و «خرده عادتها» ضعیفترین. این کتاب هم جایی بین این دو قرار میگیره. هدف اصلی «عادتهای انعطافپذیر» اینه که نشون بده نیازی نیست یک برنامهی خیلی سفت و سخت با اهداف بزرگ و دست نیافتنی داشته باشید. فقط کافیه هدفهاتون رو به اندازهای در نظر بگیرید که اولا مطمئن باشید بهش میرسید و دوما انقدر ساده نباشه که حس کنید هیچ کاری نکردید. با این فرمول خرده هدفها، میتونید روز به روز به هدف اصلیتون نزدیکتر بشید. این کتاب یه جورایی تکمیل و تصحیح خرده عادتهاست. نویسنده هم خیلی جاها میگه که من وقتی خرده عادتها رو مینوشتم فکر میکردم فلان جوره ولی الان میبینم که اونجوری نبوده و اینجوریه (که واقعا تحسین برانگیزه. کم دیدم نویسندههایی در این سبک که به اشتباه خودشون اعتراف کنند.) برای من که «چگونه کمالگرا نباشیم» فوق العاده مفید بود. هر چند که هنوز هم کمالگرایی گریبان گیرمه اما بهتر از قبلم. این کتاب برام چیز تازهای نداشت چون خرده هدفها رو همیشه انجام داده بودم اما اگر فکر میکنید اهدافتون بسیار دور از توانتونه، حتما بخونیدش.