یادداشت َarvenia

َarvenia

َarvenia

این کتاب

این کتاب اصلا مشهور نیست و تا حدی می‌شه گفت کاملا ناشناخته است. حتی برخورد من با این کتاب هم کاملا تصادفی بود و باید بگم با خوندنش واقعا عاشقش شدم.

کتاب کوچکیه با این حال داستان عمیقی داره. کتابی درباره مبارزه سیاهپوست‌ها برای رسیدن به آزادی و تغییر زندگیه. این داستان واقعا حماسی نیست بیشتر روایت مصیبته اما همین روایت شما رو متاثر می‌کنه.

داستان کتاب تا جایی که من فهمیدم برگرفته از واقعیته. و زندگینامه کوتاهی از زندگی پرماجرای شخصیت اصلی داستانه. کسی که من به خوبی باهاش ارتباط گرفتم و اون رو درک کردم. باهاش همراه شدم و تحسینش کردم.

این کتاب فضاسازی عالی و توصیفات دقیق داره و به خوبی حال و هوای اون زمان رو به شما منتقل می‌کنه. این توصیفات به حدی خوبه که با گذشت چندین سال از خوندن این کتاب هنوز خط به خط اون رو به خاطر دارم و حتی صحنه‌ها رو جوری می‌تونم تصور کنم انگار که خاطرات خودمن.

و به نظر بهترین قسمت کتاب بخش پایانی اونه. صحنه‌ای که شما رو به فکر وادار می‌کنه و بهتون تلنگر می‌زنه. جایی که کاری می‌کنه احساس خلع بهتون دست بده و کمی عصبانی بشین، البته نه از نویسنده بلکه از نتیجه همه اون ماجراها و از این دنیا و اینکه با وجود همه این مبارزات دنیا هنوز تا چه حد ناعادلانه است. به نظر من این بهترین شکلی بود که کتاب می‌تونست به پایان برسه و قطعا یکی از دلایلیه که من هنوز این کتاب رو به خاطر دارم.

📚اگه می‌خواین داستانی بخونین که شما رو با تلاش چندین ساله سیاهپوست‌ها برای رهایی از بردگی آشنا کنه و متاثرتون کنه این کتاب بهترین گزینه برای شماست.