یادداشت

اگنس گری
من معلمم(ی
        من معلمم(یعنی تا قبل تولد پسرم بودم)، برای همین خوندن از احوالات معلم‌‌ها برای من با تجربه‌ی یک ساله‌ی شیرین سالِ گذشته‌م به شدت دلچسبه. 🧁🤌🏻
شاید علت این‌که به "اگنس گری" با وجود نظرات منفی که کاربرا نسبت بهش داشتند، فرصت شنیدن دادم  این بود که " آن برونته" یک معلم سر خونه بوده و اگنس گری رو با تجربیاتی که داشته نوشته.
باید بگم از فرصتی که دادم به کتاب راضی ام.
اگنس دختر منطقی آروم و عاقلیه‌. وقتی خانوادش دچار مشکل مالی می‌شن تصمیم می‌گیره با معلم شدن، کمک خرجشون باشه.
 اون معلم سرخونه‌ی یک خانواده‌ی پولدار تازه به دوران رسیده می‌شه و تجربه‌ی اولش چندان موفقیت آمیز از آب در نمیاد. ولی  اون دست از تلاش بر نمی‌داره و  این بار  وارد خانواده "ماری ها" می‌شه...
مواجهه اگنس با بچه‌ها و تلاش‌هایی که داشت برای من جالب بود. اتفاقات تلخ و شیرین و روزمرگی‌های یک دختر که سعی می‌کنه عاقلانه تصمیم بگیره و رفتار کنه.
راستش خداروشکر  کردم که  تجربه ی من و اگنس زمین تا آسمون فرق داره و همچین شاگردای عجق و وجقی به پستم نخورده. دخترای کلاس من گوگولی و مهربون و فوق العاده احساساتی بودن. به شدت دوستم داشتن و دوسشون داشتم. راستش دلم برای اگنس سوخت با این شاگردای عتیقه‌ش.
خلاصه که این داستان روند آرومی داره، اگه دنبال پیچ و تاب و هیجان هستید مناسبتون نیست.
 اما اگه از روند ملایمی که به عشق و عاشقی می‌رسه خوشتون میاد پیشنهاد می‌کنم بخونید.
البته من به نسخه صوتیش گوش دادم☺️🌱