یادداشت Satoru

Satoru

Satoru

ما گاهی او
        ما گاهی اوقات به انسان تبدیل می‌شیم، اما قطعا شیطان نیستیم.
درودی دوباره💫
 پس از مدتی بدون یادداشت نوشتن بیاین با یادداشت
کتاب کافه‌‌ی ماه کامل همراه باشیم 🌱
- کافه‌ی ماه کامل همانطور که از نامش پیداست زمانی پدیدار می‌شه که ماه کامل باشه 🌑 و مشتری‌های انتخاب شده‌ای رو به کافه راه می‌ده 🍬
اونجا کافه‌ایه که مشتری ثبت سفارش نمی‌کنه بلکه گربه‌هایی که صاحب کافه هستن بر اساس نیاز و حال و هوای فرد براش نوشیدنی و دسر سرو می‌کنن ☕
اما فقط همین نیست اونا طالع شما هم می‌خونن و بهتون مشورت هم می‌دن که می‌تونه واقعا تاثیرگذار و کمک‌کننده باشه برای شما حتی اگه خواننده کتابین نه شخصیت داخل کتاب
کتاب سه فصل داره و هر فصل درمورد شخصیت متفاوتی نوشته شده که همه بهم مربوط هستن
من اینجور بهم گره خوردن شخصیت‌های داستان رو واقعا دوست دارم در هر کتابی که باشه مخصوصا اگه خوب پردازش بشه
- شرایط شخصیت فصل اول به نوعی من رو یاد کتاب سراپا گوش انداخت به نوعی اون بیچارگی‌ای که بهش رسیده بودن مشابه و در عین حال متفاوت بود بخاطر دلایل متفاوتی که دچارش شده بودن ولی در نگاه اول به یاد اون شخص تو کتاب افتادم...
- بهترین فصل از نظرم فصل سوم و پایانی بود و می‌تونم بگم برجسته‌ترین ویژگی مثبت داستان همین پایان‌بندی خوبش بود
و نقدی باشه، بر سطحی بودن پردازش شخصیت‌ها و توضیح ناکافی درمورد طالع‌بینی که بخش مهمی از داستان رو شامل میشد و اگه براتون مهم باشه بخش طالع‌بینی زیاد روان توضیح نداده بود
می‌تونست بیشتر و بهتر به طالع‌بینی پرداخته بشه ولی به‌هرحال کتاب روانی بود متناسب با حجم کمش یکباره هم می‌تونید بخونید. من طی دو شب خوندم و برای قبل خواب گزینه خوبیه یا برای من دست کم بود
شخصیت‌های مورد علاقه‌م تو کتاب: کایلوس، پیرمرد و جیرو هم وایب خوبی داشت بنظرم
-بیشتر کتاب رو به همراه موزیک The Door خوندم که Soundtrack Bungo Stray Dogs: Dead Apple بود و شاید همین باعث لذت بیشترم نسبت به بقیه بود برای این کتاب
- گربه پوست لاکپشتی هم تو این کتاب اسمشو فهمیدم و برام جالب بود
- برای امتیاز کتاب بین ۳/۵ و ۴ مونده بودم ولی بنظرم ۳/۵ کفایت می‌کنه
- بریده‌های خوبی‌ام داشت کتاب و اونایی که گذاشتم رو دوست دارم با اینکه مجبور شدم بین بریده‌های مجموعه بذارم ولی پشیمون نیستم از گذاشتن‌شون
به امید روزی که در کافه‌ی ماه کامل دیدار داشته باشیم و نوشیدنی و دسرهای جادویی رو امتحان کنیم🌱