یادداشت بِهتاب
1404/5/5

اما اگر بخوام قانعتون کنم این کتاب رو بخونید به چند بریده از کتاب اکتفا میکنم... "ویژگی های انسان مانند مهارت های فکری، از طریق تلاش قابل پرورش یافتن است و این چیزی بود که انجام میدادند؛ یعنی باهوش تر میشدند." "در جهان دیگر، تلاش آن چیزی است که باعث میشود باهوش یا با استعداد شوید" من جهان را به ضعیف و قوی یا موفقیت ها و شکست ها تقسیم نمیکنم ... جهان را به یادگیرندگان و غیر یادگیرندگان تقسیم میکنم" و اما خطاب به کمالگرایانی مثل خودم صادقانه به این سوال ها جواب بدین! این کتاب واقعا فوق العاده بود. اما... آیا واقعا میتونین بهش عمل کنین؟! آیا باز هم بعد از هر شکست، برای پیشرفت مشتاق تر میشین؟! آیا باز هم عزت نفستون در ترازوی شکست هاتون بالا و پایین نمیشه؟! مطمئنین دیگه نمی زنین تو سرخودتون و حتی شده برای لحظه ای از زمین و زمان ناامید نمیشین؟! مقاومت ذهنی ای که در مواجهه با برخی از جنبه های تفکر رشد داشتم. رو نمیتونم انکار کنم. این هم برام قابل تامل بود، اینکه میدیدم چقدر میتونه موثر باشه، ولی من سال ها با این تفکری متفاوت زندگی کردم، طبیعیه که سخت باشه... "شکوفا کردن طرز فکر رشد در جایی که طرز فکر ثابت ریشه دوانده نیازمند تلاش بسیاری است." هیچ تغییری یه شبه اتفاق نمی افته، تغییر طرز فکر که جای خود دارد. با خودتون رو راست باشین و برای تغییر تلاش کنین، سعی کنین تفکر رشد رو در خودتو پرورش بدین، اصولش رو با خودتون مرور کنین، و حتما اونو به فرزندانتون در آینده منتقل کنین.