یادداشت Parisa

1402/5/13

داشتن تعریف متفاوتی از عشق باعث شده کمتر سراغ کتاب هایی با مضامین عاشقانه برم، اما نکاتی تو این کتاب بود که برای من جالب بود، سرنوشت زنان ،از هر ملیت و تباری که به لحاظ حقوقی نمیتونن مالکیت اموالشون رو داشته باشن  و صرف مزدوج شدن  به حقوقشون میرسن تو کتاب به نقد کشیده شده، از طرفی اشاره به موضوع صفر و صدی نبودن روحیات ادما و عدم قضاوت افراد داشت که جالب توجه بود، همیشه فکر میکردم اولین بار کی به این نتیجه رسید که مردان عصا قورت داده و خودشاخ پندار، که فکر میکنن با بی توجهی میتونن چذاب قلمداد بشن مورد توجه خانم ها هستن؟ چون برای خود من کوچکترین رفتار این چنینی کافی بوده تا کلا اون آدم رو بایکوت کنم لذا همیشه تعجب میکردم از مورد توجه بودن این قبیل افراد ،اما گویا از دیرباز  این مدل رفتارها مرسوم بوده و تقریبا جز فاکتورهای جذابیت  ثبت  شده و طرفدارای خودش داره، لذا در مورد وجوه عاشقانه داستان نظری ندارم که قابل قبول باشه،اما از دید اجتماعی نکاتی مطرح شده بود که از نظر شخصی من بهتره تلاش کنیم کم کم کمرنگشون کنیم،  مثلا اشاره به این موضوع که هر خانمی صرف داشتن زیبایی قطعا زن زندگیه یا در مقابل هر آقایی صرف دارا بودن رفاه مالی و جایگاه اجتماعی قطعا همونه که میخوایم، یا تلاش مزخرف و بیهوده خانواده ها برای ازدواج فرزندانشون به هر قیمتی ،که این موضوع مناسفانه از قدیم تا امروز بسیار شایع هست،یا عدم اعتماد به نفس ادم ها در ابراز احساساتشون و ترسِ از شرایط ،بعد از بیان انها  ، یا تلاش برای کسب مهارت نه شنیدن ، چرا که به نظرم ضرورت نه گفتن به اندازه کافی درحال حاضر جا افتاده،،
موضوع دیگه ای که بنظرم لازمه دست از پردازشش کشیده بشه،این هست که خانواده های مرفه ای که پسر یا دختر دارن ،و این دختران و پسران اصرار دارن حتما با کیسی ارتباط عاطفی برقرار کنن که هم سطح نیستن و در ادامه بزرگان خانوادشون  با تهدید ،التماس ، پول و .. تلاش میکنن مثلا این بچه بره ها رو از چنگ اون گرگ صفتان بیرون بکشن واقعا فقط تو سریال های ترکی به نظرم الان جوابه و هیچ جذابیتی نداره، در کل باید بگم که جزو کتابایی نیست که  دلم بخواد باز بخونمش ،  به کسی هدیه بدم یا تو بحث های در موردش شرکت کنم،هرچند مطمئنم مورد پسند خیلیا خواهد بود ، اما انتظار من رو با میزان امتیازی که کسب کرده بود برآورده نکرد .

نکته‌تون درباره نه شنیدن جالب بود.

اومدم همینو بگم که دیدم شما پیش‌دستی کرده‌ید. 🌺

1402/5/14