یادداشت آنیل
1403/5/17
بعد از نظرات و غوغایی که این کتاب به پا کرده بود، واقعا فکر میکردم حتی اگه فوقالعاده هم نباشه حداقل سناریوی جذابی داره. اما هر چی جلوتر میرفتم دلیل کمتری برای ادامه دادن کتاب پیدا میکردم. نه که بگم معمای پیش پاافتادهای داشته باشه.. حداقل ایدهای بود که من نخونده بودم. اما نحوه پرداختن و بازگو کردن اون معما بهنظرم همهچیز رو خراب کرده بود و اصطلاحا کتاب خیلی ساده و آبکیای بود.. فکر میکردم مثل بقیه کتابهای این دوران، گول ترند بودنش رو خوردم ولی وقتی با این همه نظر مثبت بهش توی اینجا مواجه شدم واقعا تعجب کردم- درسته هیجاناتی داشت ولی روی هم رفته اصلا نتونست نظرم رو جلب کنه و پایانش هم سطحی بود. انگار که فقط میخواستن تمومش کنن. در طول کتاب هم من فقط یه سری جمله مجزا که مفهوم قشنگی داشتن رو میدیدم که هیچ ارتباط خاصی با متن کتاب نداشتن؛ بیشتر شبیه یه تلاش ناموفق برای گنجوندنشون توی پاراگرافها بود. در کل.. احتمالا ترجیح میدادم نخونمش و کتاب دیگهای انتخاب کنم. ناامیدکننده بود.👩🏻🦯
1404/5/2
عجیبه منم میخوام بخونمش ولی این اولین یاداشتی بود که راضی نبود از کتاب. دقیقاااا توی این ژانر همه دارن میگن فریدا مک فادن و منم از این میترسم چون کتاب های معروف خیلی خوب از اب در نیومدن چند بار برام🥲
1404/5/3
چرا خب.. نه که بخوام تماما بدش رو بگم.. سناریوش محیط متفاوتی داشت و اتفاقا محیط جالبی برای بازگو کردن یه روایت جنایی و معماییه. ولی میدونید یه مقدار داستان بدون سروتهی بود.. انگار که فضای داستان پتانسیل بیشتری داشته باشه ولی نویسنده نتونسته باشه از اون پتانسیل استفاده کامل رو ببره و یه اثر خلق کنه. حالا بازم این سلیقه منه.. همونطور که خیلیها ازش تعریف میکنن 🙂↕️؛ شاید شما هم خوندید و خوشتون اومد. خوشحال میشم بدونم درموردش چی فکر میکنید.
آنیل
1404/5/2