یادداشت زهرا سادات گوهری
زندگی به سبک آنی کتابیه که به صورت فهرستوار نوشته شده. و برای همین شما دو تا گزینه بیشتر ندارید: ۱ـ قید خوندنش رو بزنید، چون سبک روایتش اصلا براتون جالب نیست. ۲_از ایدهی جدید و جالبی که داشته حسابی لذت ببرید و با خوشحالی بخونیدش! من جزو دستهی دوم بودم و خیلی از این کتاب خوشم اومد. داستان کتاب ساده بود، ولی روایتش خیلی قشنگ و دوستداشتنی بود. در واقع نوع روایتش، منحصر به فردش میکرد. آنی و دوستانش حقیقتاً شخصیتهای جدیدی نیستن، کلیشهن، ولی نویسنده خیلی قشنگ داستان رو از از زبون آنی و فهرستهاش روایت میکرد، طوری که شخصیتپردازیش در حد یه رمان تقریباً نوجوان😁کاملاً قابل قبول بود. در کل کتابیه که به نظرم برای هشت تا یازده سال میتونه جذاب باشه، ولی باز هم سبک روایتش مورد پسند همه نیست. در کل خیلی تجربهی جالبی بود و مدتها بود همچین کتابی نخونده بودم(حال و هوای دخترونه+مدرسهی آمریکایی+ بچهمدرسهایهای حسود+ نوجوونی که داره با شرایط جدید کنار میاد). فکر کنم متوجه منظورم شدید که چه نوع کتابی!😂😂 اگر همین داستان به صورت دیگهای روایت میشد میگفتم خیلی کلیشهست و در کل همین سبک روایت جدیدش بود که جذبم کرد. پ.ن: این کتاب قیمت بالایی داره واقعا، حقیقتا پیشنهاد میکنم یا قرضش بگیرید یا... یا کلا قیدش رو بزنید. چون ممکنه اصلا باهاش حال نکنید.