یادداشت zed_bml
1403/5/21
هشتمین کتاب ۴۰۳ 📕 پنجرههای تشنه 👤مهدی قزلی 📚 نشر سوره مهر 📖 ۳۸۰ صفحه چندباری توی کتابفروشی از جلوش رد شده بودم و تو گروههای کتابخوانی اسمشو و موضوعشو شنیده بودم اما راستش هیچوقت رغبت نکرده بودم بخونمش چون با توجه به تعداد صفحات کتاب، فکر میکردم یه ماجرای ساده رو با دز زیاد و اضافیای پیاز داغ و شور و هیجان نوشته و خب که چی! و وقتی تو لیست کتابای حلقه نهم دیدمش، گفتم خب حالا توفیق اجباریه دیگه شروعش میکنم و اگه خوشم نیومد تموم نمیکنم و خیلی هم خوشحال شدم که تو طاقچه بینهایت موجود بود و نیازی به خرید کتاب نداشتم. -البته که اون موقع نمیدونستم پایان کتاب چاپی، چندین صفحه عکسای این سفر هست که تو کتاب الکترونیکی نیست- کتاب رو شروع کردم و به صفحه دهم نرسیده پیش بینیم غلط از آب دروامد و به سختی تونستم جلوی خودم رو بگیرم که با مقرری گروه پیش برم! 📍کتاب روایت انتقال ضریح (فعلی) امام حسین علیهالسلام از کارگاه ساخت اون در شهر قم به کربلا و بدرقه ی این ضریح توسط مردم در شهرها و روستاهای مسیر هست(سال۹۱) روایت بسیار ساده و صمیمی نوشته شده. وهمه چیز همونطور که اتفاق افتاده روایت شده بی کم و کاست. و این باعث شده احساسات شخصیتها و رفتارهاشون بسیار باورپذیر باشه اونقدر که حین خوندن ماهم گریه کنیم و حرص بخوریم و بخندیم و در آخر مثل اعضای کاروان سفینة النجاة دلتنگ باشیم از رسیدن کاروان به کربلا و تموم شدن مأموریت. لذت خوندن کتاب رو دیدن این مستند تصویری از سفر تکمیل کرد. https://www.aparat.com/v/o54kacy #معرفی_کتاب