یادداشت Elias
1403/7/5
آنچه مردگان را به حرکت وا میدارد نام کتاب: #آنچه_مردگان_را_بهحرکت_وا_میدارد نويسنده: تی کینگفیشر مترجم: سهیلا سهرابی ژانر: ترسناک، جوان تعداد صفحات: ۱۶۰ ناشر:باژ ⚠️نوشته داخل پرانتز نظر شخصیه خلاصه داستان: الکس( خانم) سرباز قسم خوردهایی که نامهای از سمت دوست قدیمی خود دریافت میکنه با مضمون بیماری شدید و درخواست آمدن به عمارت آشرها، زمانی که الکس به عمارت میرسه متوجه چیز عجیب و غریبی راجع به خانواده و اهالی خانه میشه... بررسی: کتاب آنچه مردگان... جلد اول از مجموعه دوجلدی سرباز قسم خورده با حجم کم روایت آدمهایست که از درون پوسیده شدند و هیچ راهی به جز ادامه دادن و تحمل کردن ندارند. روایت داستان اول شخص و از زبان الکس هستش. شخصیت پردازی کتاب رو میشه قابل قبول دونست الکس بانویی که بنا به دلایلی مجبوره از جنسیت خودش دست بکشه و تبدیل به سربازی بشه که به وطنش خدمت میکنه. رودریک سرباز قدیمی و وارث خاندان آشر همراه با رازی که نمیدونه باید حفظش کنه یا افشا دنتون دکتری امریکایی که در تلاش برای نجات دادن جان خواهر رودریک، مدلین، است و خود مدلین که باید حضور پررنگ تری داخل کتاب میداشت، درگیر بیماری و دسته پنجه ترم کردن با اون برای زنده موندن. همه این کاراکتر ها در کنار هم جمع میشن تا متوجه بشن یه اتفاقی در حال وقوع که حال اهالی این عمارت رو بد کرده یا تسخیر کرده. فضا سازی کتاب خوب بود اما میتونست بیشتر و بهتر فضای قارچ زده اطراف خانه آشر ها رو به قلم بکشه. روند داستان معمولی و دو سه قسمت توضیحات اضافه داشت به نظرم. ( در کل لازمه بدونید این کتاب برگرفته از داستان کوتاهه سقوط خانواده آشر از ادرگارد الن پو هست، لازمه بگم این داستان کوتاه توسط نشر نگاه و پیدایش ترجمه شده، منتها نویسنده این وسط نگاهی هم به کتاب جنون مکزیکی انداخته و داستان این دو با هم شده آنچه مردگان ... . در کلیت کار خوب و قابل قبولی بود اما بدونید اگر کتاب جنون رو خونده باشید این کتاب یا اگر این کتاب رو خونده باشید جنون مکزیکی رو اسپویل شدید.) در آخر کار رو پیشنهاد میدم خودم از خوندنش لذت بردم منتها به پرانتز بالایی توجه کنید.