یادداشت بِهتاب

چی جذاب تر
        چی جذاب تر از کتابی که بهت میگه فرمول های قدیمی و نا امید کننده  رو بزار کنار تو میتونی از راه متفاوت خودت به خواسته هات برسی.
در این بین کلی سرگذشت از رسیدن های متفاوت بیان میکنه. ترکیب این داستان ها با مطالب علمی، گیرایی این کتاب رو برام چندین برابر کرد.

آقای تاد رز و اگی اگاس با نگاهی تازه به موفقیت، قشنگ تمام کتاب های زرد موفقیت رو از دور خارج می‌کنند.

نقش و اهمیت رضایت درونی به عنوان انگیزه اصلی موفقیت، چقدر این مسیر رو هموار تر و شیرین تر نشون میده.
همچنین نکوهش نظام آموزش و پرورش فعلی و بررسی و تجمید رویکرد های جدید آموزشی (شاید جالب باشه براتون. دانشگاه های پیام نور شامل این رویکرد جدید هستند.) از نکات دیگه ای بود که از این کتاب یاد میگیرین.

پس خوندنشو پیشنهاد میکنم؟ قطعا

منظور از رویکرد جدید آموزشی چیه که توی دانشگاه پیام نور هم راه افتاده؟ میشه بیشتر درباره‌ش بگید؟

اگر درست تر بخوام بیانش کنم. خود دانشگاه های پیام نور در ایران، از جمله دانشگاه هایی هست که در سطح جهان با رویکرد جدید یعنی: آموزش شخصی سازی شده. پیش میرن. توی کتاب با نام دانشگاه های سی اف ای در آمریکا راجع بهش صحبت شده. که دقیقا مصداق دانشگاه پیام نور هست.
چارت درستو خودت میچینی. نیمه حضوری. و خودخوان. کتاب راجع به این دانشگاه ها میگه: بهترین بخش ماجرا این بود که آنها(دانشجویان) در این دانشگاه ها بی حد و مرز پیشرفت میکردند.

کتاب میگه برای موفقیت میتونی روش منحصر به فرد خودتو داشته باشی. و در محیط آکادمیک این نوع دانشگاه ها بهترین شرایط رو فراهم می‌کنند.