یادداشت zed_bml
1402/5/14
#معرفی_کتاب 📕 عاشورا، چگونه و چرا؟ 👤 استاد محمدعلی جاودان 📚 نشر مطیع، چاپ ششم 📖 ۱۲۸ صفحه . موضوع کتاب به طور خلاصه در مقدمه ی آن که بالاتر آورده شد بیان شده است اما اگر بخواهیم به تفصیل بگوییم، نویسنده بعد از بیان خلاصه ای از واقعه ی عاشورا در فصل یک و دو، در فصل سه به این بحث می پردازد که قیام عاشورا برای تشکیل حکومت شکل نگرفته است. در چهارمین فصل دلایل قیام مورد بررسی قرار میگیرد. در فصل پنجم به این موضوع توجه شده که قیام امام حسین (ع) با هدف نهی از منکر به وقوع پیوسته است و فصل شش هم به آثار و نتایج قیام عاشورا میپردازد. . تجربه ی شخصی کتاب خیلی خوبیه و خوندنش رو بی تردید می تونم به همه پیشنهاد کنم ، به چند دلیل: - جامع بودن مطالب کتاب در عین کم حجم بودن - بیان روان و همه فهم - نظم موجود در ارائه ی مطالب که باعث شکل گیری نقشه ی ذهنی میشه و در بخاطر سپردن و فهم مطالب کتاب خیلی کمک کننده اس - پاورقی های کتاب که خیلی به مخاطب کمک می کنه تا با شخصیت های فرعی این ماجرا و اتفاقات فرعی -اگر آشنایی نداره- به طور کامل آشنا بشه . اگر به دنبال یک اثر جمع و جور و با بیان استدلالی برای فهم دقیق ماهیت قیام عاشورا و پاسخ به شبهات اصلی درباره ی این واقعه هستید، کتاب رو از دست ندید 😊 . #عاشورا_چگونه_و_چرا #محمدعلی_جاودان #نشر_مطیع #کتاب_خوب_معرفی_کنیم #روزی_۳۴_صفحه_کتاب_بخوانیم