یادداشت فاطمهزمانیثانیمقدم
1403/5/23
4.8
به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست... کتاب زیباوپرمفهوم توحید داروی دردها را در ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ در اردوی یک روزه دوره بینهایت در مشهد مقدس هدیه گرفته و بالافاصله شروع به مطالعه کردم... کتابی زیبا و پرمفهوم و البته ساده و روان که برای تمام سنین به ویژه نوجوانان پیشنهاد میکنم. در این کتاب به صورت کاملا منطقی به مبحث توحید و معنا و اقسام آن پرداخته است و به صورت جزیی تر این کتاب شامل نسبت خداوند با ما، درمان دردهایی به نام تکبر، عجب، بخل،بی صبری، کینه توزی، نا امیدی و افسردگی است ... تمام این دردها مطمئنن راه حل های زیادی دارد اما تنها موقتی... توحیو داروی تمام دردهاست آن هم کاملا واقعی و تا ابد ماندگار است... تنها کتابی بود که با آن قلم ساده و روان به اعماق قلبم نفوذ کرد و ارزش بارها مطالعه را دارد. هنگام مطالعه حتما یادداشت برداری و خلاصه نویسی کنید.😉 و در آخر به نوجوان های عزیز به ویژه دهه هشتادی ها پیشنهاد میکنم دوره ی بینهایت و دوره های تکمیلی را حتما شرکت کنید. علاوه بر جوایز ارزنده ای که بدون قرعه کشی بر اساس امتیاز به شما تقدیم خواهد شد، محتوای خود دوره بسیار ارزشمند است و هدیه ای ماندگار تا به ابد در قلب و ذهنتان به یادگار می ماند... #ما_ابد_در_پیش_داریم ♾️💙 #بی_نهایتیم ♾️