یادداشت محمدحسین
1402/6/15

این هم از جلد سوم؛ پایانی بر کتاب دوم :) اینجا قهرمانی وجود نداره. البته بعضی اوقات حس میکنی وجود داره؛ اما خیلی زود میفهمی اشتباه کردی. مخصوصا وقتی به مهمونخونه برمیگردی. داستان خیلی بازتر شد و واقعا جذابتر از کتاب اول بود. بالاخره از بدبختی دور شدیم اما هنوز عاشقانهمون شبیه به دوری و دوستیه. تنها چیزی که به دلم ننشست، جستوخیزهای کوئوت بود. (اگه بخونید متوجه میشید) خیلی نمیشه درباره داستان صحبت کرد. چون همهچیز لو میره و دلیل دیگه اینه که خیلی شلوغ و بههم ریخته میشه. فقط میتونم بگم ارزش خوندن داره. ارزش دوباره خوندن رو هم داره و واقعا خوشمزهست :) ترجمه خوب بود، سانسور عجیبی نداشت و در کل من مشکلی ندیدم. اگر هم مشکلی بوده، بهعنوان یه خواننده معمولی متوجه نشدم. نشر بهنام رو هم یه مقایسه کوچولو کردم، بهنظرم همین آذرباد بهتره. کتاب سوم معلوم نیست چه زمانی تموم بشه. بالاخره راتفوس عزیز سابقه خیلی قشنگی در این مورد ندارن. در آخر اینکه بخونیدش. همین.
1403/5/30
هم ارزش خوندن داره، هم دوباره خوندن :)👌🏻 نمیخوام تموم شه 😭 راتفوس هم گویا کتاب رو تموم کرده، ولی گفته به نظرش هنوز آماده نیست و اگه به خوب بودن مجموعه اهمیت نمیداد تا حالا منتشر شده بود. دوباره رفتم تو این فکر که "دیگه مثل این کتاب پیدا نمیشه" 🫠😂
محمدحسین
1403/5/30