یادداشت نبات
1404/2/21
نمی دونم،شاید خوندن این کتاب برای من زود بود شاید تو بحر کلمات نرفتم... اولش فکر میکنی داستان عاشقانه است بین مادر و پسر بعد فکر میکنی قصه یه زوج عاشقه و بعد که اسم شهید چمران میاد وسط با خودت میگی قطعاً طرف عاشق شهید چمران شده و جونشم برای کنار ایشون بودن میده ولی قصه اینجا تموم نمیشه صفحات آخر کتاب همه چی تغییر میده این عشق ،عشق به خداست،همونی که همه باید عاشقش باشیم... به نظرم متن پشت کتاب اصلاً مناسب برای کتاب نبود. کتابم خیلی پیچ و تاب خورده بخش نامهها خیلی طولانی آدمو خسته میکنه. عملاً کتاب تو همون ۷۰، ۸۰ صفحه آخر روند اصلی رو پیدا میکنه تا قبلش هیچ چیز دندون گیری از داستان نفهمیدی. یه جاهایی جملات سنگینه باید صبر کنی روشون دوباره بخونی فکر کنی روشون یا تو عمق دلت بشینن ولی حقیقتا انتظار داشتم کتاب خیلی قشنگتر باشه اوایل داستان خسته کننده است ولی نباید ولش کنی و ادامه بدی. این کتاب رو صرفاً ادامه دادم که تمومش کنم،نمیدونم شاید مناسب سنم نبود شاید رای درک جملاتش آماده نبودم یا باید بیشتر و بهتر میخوندمشون در هر صورت مناسب هر کسی نیست
1404/2/22
نمیدونم شما الان چند سالتون هست 😅 من الان 31 سالمه و حدودا بازه 16 تا 20 سالگی، تمرکز زیادی روی کتابهای آقای شجاعی داشتم و کلی از کتابهاشون رو خوندم. اصلا اولین کتاب غیردرسی که رسما خوندم، کتاب کشتی پهلو گرفته بود که خیلی حال کردم باهاش. اون موقعی که هم سن و سالهای من اصولا با این چیزها ارتباط نمیگرفتند، من خیلی خوب ارتباط گرفته بودم. ولی، تو همون سالها هم اصلا نتونستم با این کتاب ارتباط بگیرم. الان هم که 😅😅 چند وقت پیش کتاب سقای آب و ادب رو به سختی تموم کردم، ،دیگه اصلا حوصله قدیم رو برای متنهای ادبی ندارم 🙃
نبات
1404/2/22